GalantWeb

Uložení tlumiče?

Offline Jindřišák

Ahoj, mám galanta r.v.94 1.8 a v pravém předním kole mi při jízdě po velkých hrbech, nebo například po kostkách divně hrká. Moc se v tom nevyznám, ale kamarad, co jel parkár semnou tvrdí, že to bude uložení tlumiče. Chtěl bych vědět, jestli s tím má někdo zkušenosti, at nevymenuju pulku podvozku... Čepy to snad nebudou, i když nevím.. a na geometrii jsem byl asi před měsícem a v pohodě..
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline ada4

Když to mlátilo před časem mě (taky při větších nerovnostech), tak jsem měl vychozenej čep v banánovým rameni. Zkus to zvednout a zamlet tím, ať vyloučíš čepy. Jsem s tím vytlulčeným čepem byl i na vibrační stolici a nenašli to, stačilo to zvednout na hever a zalomcovat :)
1995 Galant 2.0 V6-24

Offline Jindřišák

Tak sem zkoušel ty čepy, ale v kole žádná vůle není. Ted nevím, jestli bych radši nenašel vymlácenej čep než to uložení  :angry:

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
A ked pribrzdíš troška . Prestane to ?
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Jindřišák

No, forum sem samozdřejmě pročet, než sem se zeptal, a viděl jsem, že i brzdy můžou zlobit. Ptal sem se na to toho kámoše, ale trvá si na svým, že je to uložení, že už to má v uších a pozná to. No ale dost doměnkám, zítra to vemu u nás na náměstí na projížďku, tam sou ještě kostky, tak by to mělo jít poznat. Akorát budu muset vychytat správnej čas, protože sou tam celej den kolony aut a to se moc nerozjedu.. Zítra napišu jak sem dopad.

Offline Jindřišák

Tak sem to vzal na látanou cestu asi s 6 přejezdama a při přibrždění se mi zdálo, že nic neslyším. Nicméně se to špatně rozpoznává, protože to auto dělá kravál samo o sobě, když jede po hrbech. A nemůžu tam lítat stovkou, na druhou stranu aby se to neuklidnilo tím, že jsem zpomalil. No, najdu a přečtu si tady na forum, kde se řešili ty brzdy.. Asi před měsícem mi měnili destičky, je možný že se na to při tom nepřišlo?

Offline Rafik

Já bych nejdříve přecejenom zkontroloval ramena a stabilizátory. Mi dělaly velké rány vymlácené blbé silenbloky stabilizátoru za pár kaček.
« Poslední změna: 10.07.2009 - 13:18:25 od Rafik »
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Jindřišák

Tak opravdu nakonec čep. Nebo to nevím jistě, ale jeden spodní čep je KO. Je v něm ale vůle jen vertikálně, do stran ne, to vysvětluje, proč nebyla žádná vůle v kole... Ted nevím, dá se koupit jen čep, nebo musím celé rameno? Je to ten čep v zahnutém spodním rameni.

Offline Rafik

Čep se samostatně koupit nedá. Musíš koupit celé rameno.
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed