GalantWeb

shánim rezervu na 2,5 V6 24 Galant žralok 1999 tkzv.jitrnici

Offline schejn

Kolegové poradte jestli lze sehnat rezervu jitrnici na Galanta ??Chci ho předělat na plyn a nádrž se dává do rezervy tak poradte sokolici. Diky Marek ^_^

Offline Drak

sehnat se da třeba z galanta 88-92, tam byla jitrnice jako rezerva.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepper

Kolegové poradte jestli lze sehnat rezervu jitrnici na Galanta ??Chci ho předělat na plyn a nádrž se dává do rezervy tak poradte sokolici. Diky Marek ^_^

Taky jsem dával toroid - vešla se tam 65l nádrž - a místo rezervy vozím sprej s kompresorem. Za ty dva roky jsem už 2x píchnul a vždy jsem to s tím vyřešil do 5 minut - praxe z motorky :-) Já bych na tu jitrnici kašlal být tebou ...

Offline schejn

jednu doma mam ale asi to bude pre teba daleko:-((

a kde bydliš prosim tě na konci světa bo co?? -_- -_- -_-

Offline Pepanak

• Sr. Member
Zdravim chlapi,vim ze to sem nepatri,ale zajimalo by mne na kolik prijde takova prestavba benzina na LPG?Mejte se a dik.
Mitsubishi Galant 2.0TD GLS r.v.99
Mitsubishi Galant 2.3TD GLX r.v.81

Offline Pepe

http://www.lkauto.cz/prestavby-lpg/cena-prestavby-lpg.htm
  Já platil 40 000 a dostal jsem zpět 10% jako dotaci od  zelených . Viz lpg .club .
Montáž provedli TC 101. :D
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Pepper

Zdravim chlapi,vim ze to sem nepatri,ale zajimalo by mne na kolik prijde takova prestavba benzina na LPG?Mejte se a dik.

Přestavbu mám už 2 roky, stála mě 36.000,- (bez dotace od zelených  :mellow:)... mám systém sekvenčního vstřiku pro 6ti válec, digitalní ukazatel stavu nádrže a toroid - nejdražší kombinace, co šla.

Tady je odkaz: http://www.autogas-lbc.cz/

Pokud máš jen 4-válec, tak cena byla 30.000.- Ale určitě při hledání narazíš i na levnější montáže - většinou je dělají revizní technici LPG doma v garážích a dá se ušetřit i 5-7 tis. Kč. Doba instalace 1 den - ideální je být u toho a pohlídat si, kudy ti co vedou, kam ti co chtějí vrtat apod. Já mám třeba ústí LPG řešeno šroubovací redukcí (mám ji stále sebou, ale i tak je mají i na pumpách) a vše mám schované pod víčkem nádrže - hned vedle hrdla na benzín. Nic není poznat, dokonce ani pod kapotou - ten černý plast na motoru schová všechny ty přidané hadičky LPG, takže to nikde nic nehyzdí. 

Offline Rob

• Hero Member
Potřebujem vubec- papírově- od zítřka vozit ve žraloku rezervní kolo?já rezervu vyhazovat z auta nebudu, ale furt nevím, na jaká auta se to konkrétně vztahuje :lipsread:

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Na idnesu byl zveřeněnej seznam aut, u kterých můžeš vyndat rezervu. Týká se to vozů, který jsou na provoz bez rezervy homologovaný - žádný Mitsubishi...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Drak

rezerva tvoří slušnou deformační zónu :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Ghost Buster

to jo a zvlášť když místo ní dáš bombu s plynem  -_-

hlavně si po bouračce nezapálit  :mellow:

Offline Pepe

Bacha Duchu ,ta nádrž je bezpečnější než pneu .  Nestraš tím ,co neznáš . :laugh: :P
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Misak

to je fakt, auto ti muze shoret ale bomba zustane netknuta.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Ghost Buster

Vtipné, vím, že bomba nijak zvlášť nebezpečná není, ale přeci jen, když je řeč o deformačních zónách a kdosi v kamionu za tebou usne a podívá se ti nárazníkem do kufru  :P , tak bych snad ani nechtěl sedět v tu chvíli na zadním sedadle.

Nebuďte pořád tak stroze technický  :mellow: Vím, že je to blbost. Já jsem prostě závislej na benzínu a plyn bych si do auta nedal, ale nikomu to neberu. Živit galanta je řehole... :worried: Čus...