GalantWeb

Predné a zadné "podspoilery"

Offline Galantvojto

Cawte kamosi !

Kde sa dá kúpit také podsoilery na Slovensky ? Na akej webovej stránke?

Offline Rafik

No pokud myslíš originální z 2,5L, tak zkoušej vrakoviště...
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Rafiku čti - 98 jsou v Evropě žraloci.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Rafik

Však jsem myslel tohle... na všech V6 jsem to viděl
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Všechny to nemaj, a tohle je zadek ze Sportedition.

Offline tomasssr

Dají se někde(nemyslím z vrákače atd..) sehnat to origo oplastování ze Sport edice? Např. kdybych měl obyč žraloka elegance a chtěl na něj hodit ty přední,zadní spojlery a prahy ze sportu?
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Jasně, že můžeš.

Offline tomasssr

No a kde bych je teda mohl sehnat?

Vrakoviště, internet, prostě musíš hledat, pohromadě za 1000,- to nekoupíš.

Offline tomasssr

No myslel jsem jako třeba nové,(komplet oplastování) např. od Mitsubishi,to přece musí jít koupit,když si řoztřískám nárazník a dám to do mitsubishi servisu,tak ho od někud musej dovézt... vo to mi de...

Tak si nejdřív zjisti, kolik to stojí, pamatuju, že když sem chtěl přední lízátko a prahy z německa, bylo to za 890euro..Bez laku.

Offline Drak

nove samozrejmě u mitsu. ceny nevím. cisla dilu ti muzu poslat :-)

treba jako na prvním obrazku. pak jsou jeste zadní nastavce od kola k narazníku a oba narazníky. Když to chces predelat z elegance, tak jestě k tomu všechny vyztuhy na prední narazník. ty jsou taky jiný.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline morfes

Za přední nárazník ze SportEdice po mně chtěli v mitsubishi 11500Kč. bez laku
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline tomasssr

A sakra :mellow:  To je trochu moc,ale dalo se to čekat,já ted koukám v německu po nějakejch  2.5V6 sport editionech,chtěl bych černou kůži,manuál a stříbrnou nebo černou barvu a najít nějakýho není jen tak,ale obyč Elegance je tam celkem dost,tak sem chctěl vědět co by mě popřípadně čekalo kdybych to chtěl předělat,ale asi se to vůbec nevyplatí když si ještě připočtu lakování :anz:

Offline Drak

k tomu si připočti i jinou masku.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline morfes

A není tam potřeba z elegance na Sport Edition i jiná výztuha nárazníku? Každopádně bych se radši koukal po použitejch z vrakoviště, ale tam je zase problem s těma mlhovkama a mřížkama, ne vždy to máš se vším všudy...když by sis to objednal origoš, tak to nevím jestli by k tomu bylo...zase mě neber za slovo, chtěl jsem to před rokem, tak to třeba teď může být jiný (zkus se poptat). Tenkrát mi někdo nabízel ten nárazník za 2500Kč, lehce ruplý na spodku a bez mlhovek a mřížek. Naštěstí jsem to nevzal, když vidím jaký trable by s tím byly!
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline tomasssr

No osobně bych na obyč žraloka nadával pouze přední spoiler ze sportu,z profilu to nevypadá nejlíp,na černé nebo fialové perleti to ještě jde,protože černý prah splívá s barvou,ovšem na jiných si myslím že by to nebylo pěkný..