To jsi mě nepotěšil Sjetý by destičky bejt neměly, poněvadž před zimou když jsem přezouval tvrdili že tam je ještě 50% materiálu, a nejezdím stylem plyn - brzda, takže pochybuju, že bych je už zlikvidoval. Doufám, že když je to jen taková malá vibrace, tak že nejde o nic vážného.
Co takhle vymenit za predni treba z coltu nebo nejakyho jinyho modelu co ma stejnou velikost.Par lidi to takhle ma,ale ne na galantech.Chtelo by to vyzkouset
Citovat Co takhle vymenit za predni treba z coltu nebo nejakyho jinyho modelu co ma stejnou velikost.Par lidi to takhle ma,ale ne na galantech.Chtelo by to vyzkouset no brzdy sou brzdy já bastlim cokoli, kdykoli a kdekoli ale d brzdama bych moc nelaboroval stáhnout asi j ale dávat tam z něčeho jinýho asi neee
Citovat Citovat Co takhle vymenit za predni treba z coltu nebo nejakyho jinyho modelu co ma stejnou velikost.Par lidi to takhle ma,ale ne na galantech.Chtelo by to vyzkouset no brzdy sou brzdy já bastlim cokoli, kdykoli a kdekoli ale d brzdama bych moc nelaboroval stáhnout asi j ale dávat tam z něčeho jinýho asi neee K těm brzdám, kamarád má malý servis a tvrdil mi, že se s tímto problémem několikrát setkal a že je to u Galantu výrobní vada. Měnil od kotoučů přez destičky, ramena ,čepy a po 15.000 až 20.000 km to bylo opět stejné??????
tam jde spíš o to, že jsou šíleně orezlý a maj velký hrany. Takže zadek brzdí tak na 1,5cm proužku - teda spíš nebrzdí