GalantWeb

Potřeboval Bych schéma pojistek Galant VI

Offline dejnna

• Newbie
  • *
Ahoj všem. Nejde mi u Galanta central. Teda jede ale nefunguje na dalkáč (baterku jsem vyměnil). Podezřívám pojistku ale nevim která to je a jelikož nemám to udělátko na vyndaváni pojistek nechci je dolovat všechny. Drak sem už nějaké schém pojistek dával ale bohužel mi to u něj píśe příloha nenalezena, a jinde ho nemůžu nají. tak jestli by jste někdo mohl ho sem dát tak budu velice vděčný. Díky moc.

Offline hoktar

• VIP Group
stejny problem mam u spaceruneru. a myslim ze to pojistkou asi nebude.
Galant V6 2.5 24V 2000

Offline dejnna

• Newbie
  • *
a čím by to mohlo tak být? jsem co se aut týče celkem dost amatér. Dokud vše fungovalo jak mělo tak tak při odemčení blikaly blinkry 2x a při zamčení 1x teď na každé stisknutí dálkáče zablikají 3x tak jsem myslel jestli se mi nesnaží říct že je třeba pojistka v háji to bylo jediný co mě napadlo, hloubš do toho nevidím.

Offline Drak

Když zamkneš dveře klíčema, tak central funguje? Nebo nejdou motorky od centalu vubec?
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline hoktar

• VIP Group
draku promin. ale pise ze mu to na klic funguje.
Galant V6 2.5 24V 2000

Offline Drak

schema centralu
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Drak

schema pojistek
Legnum VR-4 TypeS

Offline dejnna

• Newbie
  • *
dik moc. snad se v tom nějak zorientuju a pak už to pujde. až se pošťouram tak dám vědět jak jsem dopadl. Zatím moc moc dík.

Offline hoktar

• VIP Group

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Nemusí se po výměně baterky znova naladit na frekvenci? Některý ano.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline hoktar

• VIP Group
ja sem u sveho menil baterku (v aute). a slape. pred casem i v ovladani a zadny problem.
Galant V6 2.5 24V 2000

Offline Renda

• Newbie
  • *
Ahjoj všem, Může někdo poradin kde hledat problem? Namontoval sem nové rádio a po dvou dnech vrazilo pojistku. Vyměnil a stále nejde ani palubní hodiny. Díky.

Offline Drak

nejspíš to vyhodilo pojistlu tu, která je v pojistkách v motoru a ve žlutém rámečku. Ten žlutý rámeček povytáhní a pojistku zkontroluj.
Legnum VR-4 TypeS