GalantWeb

P: Mitsubishi Galant Kombi 97' 2.5V6 AT

Offline Misak

2.5l V6 24V 120kW (cca 160 koni), 1997, automat, koupeno v Německu, auto ve velmi dobrém stavu, rozvody a podvozek na přelomu 2008-2009.
Servisní historie z Německa přiložena.
Výbava namátkově: automatická klimatizace, 4x airbag, přídavné světlomety+mlhovky (Avance edition nárazník), ABS, okna a zrcátka v el., tempomat, tónovaná skla, tažné....
Přihodím:
litá kola 205x55x16 letní Goodyear F1 Eagle, vzorek přes 5mm => 4x
plech zimní včetně pneu 8-9mm Fulda=> 4x
rezerva samozřejmostí

Auto je v pořádku kastlí, podvozkem i motorem, ale bohužel nemám finance na provoz.
Nabízím komplet, včetně zmíněných pneu, cena k jednání 70.000,-, možno jednat při osobní prohlídce.
Auto mám v Praze, jsem ochoten při předchozí dohodě udělat prohlídku a svezení jinde.

foto:
http://www.mitsubishiklub.cz/foto-album/misak
« Poslední změna: 12.11.2009 - 10:07:59 od Misak »
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Lades

to uz tady jednou bylo... stejne si ho nechas. -_-
2.5l V6 24V 120kW (cca 160 koni), 1997, automat, koupeno v Německu, auto ve velmi dobrém stavu, rozvody a podvozek na přelomu 2008-2009.
Servisní historie z Německa přiložena.
Výbava namátkově: automatická klimatizace, 4x airbag, přídavné světlomety+mlhovky (Avance edition nárazník), ABS, okna a zrcátka v el., tempomat, tónovaná skla, tažné....
Přihodím:
litá kola 205x55x16 letní Goodyear F1 Eagle, vzorek přes 5mm => 4x
lité disky na pneu tuším 195x65x15 (předepsaná dle TP) => 4x
plech 185x65x14 zimní včetně pneu => 4x
rezerva samozřejmostí

Auto je v pořádku kastlí, podvozkem i motorem, ale bohužel nemám finance na provoz.
Nabízím komplet, včetně zmíněných pneu, byl bych rád za 75.000,-, možno jednat při osobní prohlídce.
Auto mám v Praze, jsem ochoten při předchozí dohodě udělat prohlídku a svezení jinde.

foto:
http://www.mitsubishiklub.cz/foto-album/misak

Galant 98' 2.5 V6 AT kombi

Offline blazen

• Hero Member
a mě jste kritizovali manuál za stejnou cenu před půl rokem  :D  neber to jako rýpání..

Offline Lades

taky se podivej kolik ma nabehano tvoje auto, vetsi uzitna hodnota kombiku s taznym, automat... suma sumarum Misakovo se za ty prachy hodi koupit
a mě jste kritizovali manuál za stejnou cenu před půl rokem  :D  neber to jako rýpání..

Offline Misak

Ted uz nenecham. Nemam prachy na provoz, tak si s nim jednou za dva tydny s Vrtuli vyrazime na vylet, ale jinak jen stoji. Cili nespecham na to a pokud by ho nekdo uzil vic jak ja, nemam s tim problem.
A zapomel jsem, podvozek je komplet zastrikan.

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline blazen

• Hero Member
taky se podivej kolik ma nabehano tvoje auto, vetsi uzitna hodnota kombiku s taznym, automat... suma sumarum Misakovo se za ty prachy hodi koupit

to je teda pěkná hovadina.. a kilometry nikde nevidím.. a automat s těma 163konma musí být otřesný

Offline Misak

kilometraz: cerstvych 170.000km
a jestli se tu chces s nekym hadat, jdi do hospody. Tohle je inzertni sekce Gawebu.

Offline blazen

• Hero Member
nechci.. jen ho nechápu.. a po těch kilometrech co jsi napsal už vůbec ne.. tobě přeju poklidný prodej

Offline Misak

duvod je v odstavci pod vypisem pneu

Offline Lades

vubec nevis o cem mluvis. rekl bych ze jsi automat asi nikdy neridil.
a ted trosku mimo tema: nevim cim to je ale evidentne s tim co tady napises nejak moc lidi nesouhlasi, cim to asi bude??neni to tim ze hovadiny tady pises ty??
to je teda pěkná hovadina.. a kilometry nikde nevidím.. a automat s těma 163konma musí být otřesný

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

!BAN!  :P :P -_- -_- -_- -_-
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline blazen

• Hero Member
vubec nevis o cem mluvis. rekl bych ze jsi automat asi nikdy neridil.
a ted trosku mimo tema: nevim cim to je ale evidentne s tim co tady napises nejak moc lidi nesouhlasi, cim to asi bude??neni to tim ze hovadiny tady pises ty??

jezdil jsem se spousty automatů jinak bych si to nedovolil napsat. A tohle promin bude hrůza.
nene ty narážky jsou od té doby,co jsem taktně nesouhlasis se slečnou tunerkou v nějakém topic. A kde jsem nějakou hovadinu napsal? Ty jsi jich v mém inzerátu napsal celou hromadu ...

ale dost .. at to není zbytečně zasráno..

Offline Misak

Pro případného zájemce, nabídka je stále aktuální.

Offline kenry

• VIP Group
Pro případného zájemce, nabídka je stále aktuální.

Krásný a nemít jeepinu v automatu jdu do něj na automat si rychle zvykneš blázne a tohle už není auto na bláznění to je auto do rodiny ...je fakt pěknej...(mimo inz:kde si sehnal ten model stačí mi odkaz,díky)...
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Ten model má od svojí přítelkyně, sehnal sem ho já.:-)
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline kenry

• VIP Group
Ten model má od svojí přítelkyně, sehnal sem ho já.:-)

No a kde je link...? Necháš mě čekat...???? (to snad není možný....to člověk žasne co je to dneska za lidi.... :P :P :P :P.... :P).
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Misak

a jo, tos mi pripomel, ze bych mohl hodit zbytek fotek z vystavby........ :o

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Mě se to auto líbí. Jen ho postavit na elektrony a sundat tu okapovou rouru z vejfuku. Akorát ten japonskej automat ve mě budí nedůvěru stejně jako třeba německej. Když automat tak z usa
Radouš

Offline kenry

• VIP Group
Mě se to auto líbí. Jen ho postavit na elektrony a sundat tu okapovou rouru z vejfuku. Akorát ten japonskej automat ve mě budí nedůvěru stejně jako třeba německej. Když automat tak z usa

Tej poslední větě docela rozumim....  :D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....