GalantWeb

Kastle 4WD vs FWD

Offline Jindřišák

Chci se zeptat, jestli je nějaký rozdíl v kastli Galanta V (93-95) Sedanu s předním náhonem a čtyřkolkou?
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline ada4

4WD má zespodu větší prostor kolem výfuku - je tam navíc kardan. A prostor kolem zadní nápravy je taky jinej, včetně rozdílného uchycení nápravnice.
1995 Galant 2.0 V6-24

Offline Jindřišák

Hmm, to vyráběli u mitsu tolik typů kastlí? To teda koukám.. Napadlo mě předělat galanta s náhonem na předek, na verzi 4x4 2,5 V6. Vím, že je to šílenství a strašná ztrata času, možná i peněz, ale sehnat tuhle verzi s kaslí v trochu zachovalejším stavu už je oříšek a když najdete, majitel ji neprodá.. Takhle bych si vše zgenerálkoval a věděl co v tom autě mám..

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

E88 - to je kastle od 4WD a 4WS, má širší tunel, jinak řešenou nádrž a uložení zadní nápravy. Nemluvím o tom, že spodek auta má i jiný systémy uložení hadic - řízení zadní nápravy atp.

Mam kamaráda v Belgii, kterej stavěl VR4 z 2.0v6, když sem viděl ty fotky....
Síla.. Hodně velká ztráta času a peněz.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Jindřišák

Okej, to je pro mě asi hodně dostačující odpověd. Takže bud ještě počkám, pohledám a koupím 4WD a nebo půjdu do žraloka, ale ty už zase nejsou s náhonem na všechny čtyři..

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
ale jó jsou, jen mají zase volant na špatný starně. žejo draku  :evil:

Offline Drak

volat opačně je taková malá překážka :-)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
No ona to není překážka ... Chce to jen čas prachy a místo kde to mužeš dělat aby to netrvalo léta....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline ada4

Před časem někdo v GB prodával na Ebayi VR-4  z roku 96. Vypadalo to mooooc pěkně, skončilo to za 18.000,- Kč. to by bylo jednodušší to předělat na levé řízení.
1995 Galant 2.0 V6-24

VR4 - 93-96 je na prodej pořád dost, jen musíš vědět, kde hledat.. A počítat s tím, že na to pak v ČR neseženeš díly na motor...

Offline morfes

Proti volantu na druhý straně je fakt, že se blbě jezdí do McDrive a předjíždění aut.
Pro volant na druhý straně je zase jednodušší podélné parkování k chodníku:D

Mám takový dojem, že nám to tu zavedl Hitler ne? Ježdění na pravý straně...za 1. republiky se jezdilo po levý. Jestli se pletu, tak mě opravte!
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline kenry

• VIP Group
Proti volantu na druhý straně je fakt, že se blbě jezdí do McDrive a předjíždění aut.
Pro volant na druhý straně je zase jednodušší podélné parkování k chodníku:D

Mám takový dojem, že nám to tu zavedl Hitler ne? Ježdění na pravý straně...za 1. republiky se jezdilo po levý. Jestli se pletu, tak mě opravte!

Nepleteš se je to správně děda to ještě pamatuje...... -_- -_-
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Ono to bylo jinak, vláda první republiky přechod z prava do leva chystala na rok 40, Hitler to jen uspíšil a nadělal hodně vrásek všem, který s tim měli co dočinění - zastávky pro tramvaje, dveře na tramvajích, autobusech atp... Značky..
Takže tak.

Offline Drak

a jsou i opačné případy z letošního léta, kdy na jednom tichomořském ostrové udělali převrat z leva do prava :-D
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)