GalantWeb

Volnoběh

Offline kandry

Zdravim,mam Galanta 1.8 85kW r.v.95 a zjistil jsem že mi chčije od rozdělovače,tak jsem se dneska do toho pustil,přetěsnil a dal nazpět(rozdělovač jsem nerozebíral)před rozebráním měl Gali krásných 800 rpm,teďkom otáčky spadly na 200-300 rpm chvíli se drží a potom chcípne,po novém nastartování to má zase 800rpm,projedu to a zase jsou ty otáčky dole. Taky jsem se chtěl zeptat čím je že když otočím volantem tak otáčky klesají místo toho aby se zvedly,tak to je i se zapnutím světel atd...

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Měl si poznamenanou polohu? Vrátil si ho tam zpátky přesně?
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline kandry

poznačenou jsem ji neměl,ale dával jsem si pozor aby se neprotočil.Já myslel že když se pootočí tak to ani nechytne.

Offline Jindřišák

Omlouvám se, že to píši sem, ale alespon se týká tento topic volnoběhu. Kamarád mě poprosil, abych mu seřídil volnoběh na Sonatě (Hyundai). Střašně mu to pulzuje. Motor a ŘJ je dle mého názoru shodná s Galantem řady IV. Není mi ale jasné, jak říct ŘJ aby nekorigovala otáčky. U mého modelu se to dělalo ukostřením hnědého drátu v motorovém prostoru + propojením pinu 1 a 4. Sonata má ale ještě konektor OBD1. Dále by mě zajímalo, jestli nevíte kde bych ho měl hledat. V pojistkové skříni má konektor který na to vypadá, ale jsou v něm asi jen 2 nebo 3 packy, zbytek chybí. Stačí mi i nějaký odkaz na seřizování volnoběhu modelu IV. Díky moc.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Benytrans

• Hero Member
U tohodle modelu je buď černej konektor a nebo se počká zhruba půl minuty a zaparkuje motorek do základní polohy a pak se vypojí natvrdo a pak se teprve ladí volnoběh... Měl by to být tento návod http://www.mitsubishiclub.cz/graphics/manuals/143/n_vod_na_nastavenie__krtiacej_klapky.doc
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Jindřišák

A ještě maličkej dotaz, kdsyž chci vyblikat chyby, stačí na to obyčejná autožárkovka na 12V? Nechce se mi jezdit do elektra pro jeden odpor a LEDku a než bych to doma našel..  :laugh:
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Benytrans

• Hero Member
Taky jsem nad tím kdysi přemýšlel, ale dospěl jsem k tomu, že tam není dostatečnej proud aby to žárovku rozsvítilo... A můžeš si koupit třeba LED žárovky do parkovaček který jsou už s odporama když nechceš platit takmalou částku  :D
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
u kulatých modelů (1993-1996) se chyby vyblikají kontrolkou CHECK ENGINE na palubce