GalantWeb

central

Offline jackson

no, prva porucha na mojom galante. pokazilo sa mi dialkove od centralu. zamkol som a uz som nemohol odomknut. stalo sa mi to uz aj skor, ale stale sa to rozchodilo. dufam, ze to bude len baterka.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Nebo ochozenej mikrospínač v ovládání.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline jackson

no. neide stale. dal som novu baterku, precistil kontakty a stale nic. je niekde nejaka poistka centralu alebo mam ist radsej do mitsu servisu? mam len jedno dialkove od auta, tak nemozem vyskusat druhe. na kluc mi central ide pekne. ale v noci problem trafit do dierky...

Offline Drak

pojistku to ma, ma ikonku klíče a je v pojistkách v kabině
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline jackson

poistky su vporiadku. stale dialkac neide

Offline hoktar

• VIP Group
resil jsem to na space runeru. a skoncilo to tak ze se pouziva klic.
Galant V6 2.5 24V 2000

Offline Drak

pak by mohla být zavada v ETCAS jednotce, která ovládá centrál.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline morfes

Stává se mi taky a zvyknul jsem si přijít úplně k autu a mačkat jak o život, protože mám externí alarm (jednotka zamyká centrál a zapíná alarm), či-li když odemknu klíčem alarm se nevypne a začne houkat....taky nepříjemný, ale je to o zvyku :-D
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline jackson

tak asi skocim do toho mitsuservisu. som zvedavy co mi oni na to. ale asi uz len novu jednotku...

Offline Sub-Zero

Čau. Mám taky problem s centrálem, ale přes klíč. Čistil jsem pojistkovou skříň v motoru. Tahal jsem obyčejné pojistky ven a prostříkával kontakt sprejem. Ve vnitřní pojist. skříni jsem pouze měřil pípákem pojistky ( bez vysunutí ). Od té doby mi nejde klíčem uzamykat vůz. Může to mít souvislost?
Galant r.v.96  2.0l GLSi stříbrný
Galant r.v. 98 2.5l V6 Sport edition

Offline koty

máš jiný problém,pokud ti to nejde zamknout klíčem tak je někde problém buď v pojístce od centrálu jako serva a nebo serva ti nechodí skoušel si všechny dveře i kufr pokud ti třeba nejde jen řidičovo ale ostatní jo jestli ti servo neshořelo,protože když  ti dává impuls aby zavřel zbytek dveří a ještě by tam mělo být relátko na ten centrál tak jestli to relé je v pořádku .
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline Sub-Zero

Problem se našel a již vyřešil. Bylo to více zaoxidovaný než jsem myslel. Pomohlo nové a důkladnější pročištění kontaktů v pojistkové skříni a na pojistkách ( spíše pojistce od centrálu ). Nojo, kyslík to je svi..  !
Galant r.v.96  2.0l GLSi stříbrný
Galant r.v. 98 2.5l V6 Sport edition