GalantWeb

vymena motoru

Offline Howler

Dragon: Je fakt možny nahlasit na magistratu přestavbu z 1.8 na 2.0 bez jakykoliv problemu aby mi to přepsali i ve velkém TP?

Offline kenry

• VIP Group
Dragon: Je fakt možny nahlasit na magistratu přestavbu z 1.8 na 2.0 bez jakykoliv problemu aby mi to přepsali i ve velkém TP?

No já bych to viděl ještě na evidenčku ale možná kecám....nevim třeba je lepší se na to vykakat a dát ho tam a po prdelce.
Ale měl bych trochu obavy jestli by na to při stk nepřišel potom by bylo asi hůř.
Ale jestli je totožnej a není to poznat tak se na to vykašli.
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Howler

Myslel jsem V6 za V4, a to myslím určitě poznaji na STK, ale pokud je možny ve velkem TP tudiž i v malem TP možný přepis kubatur a nevim čeho všeho dal, co by bylo potřeba tak snad krom samotneho motoru se není čeho bat. V případe pokud by to nevyšlo jsou tu lidi co za patnáct stovek protahnou i prohnilý vrak....... Jinak, muže byt z toho pruser když dojde k dopravní nehodě a je jedno jestli to byla moje vina nebo ne a mam v autě jinači motor než v TP, přicházím pak o pojistku či jak..? ..pokud mate někdo zkušenost

Offline kenry

• VIP Group
Myslel jsem V6 za V4, a to myslím určitě poznaji na STK, ale pokud je možny ve velkem TP tudiž i v malem TP možný přepis kubatur a nevim čeho všeho dal, co by bylo potřeba tak snad krom samotneho motoru se není čeho bat. V případe pokud by to nevyšlo jsou tu lidi co za patnáct stovek protahnou i prohnilý vrak....... Jinak, muže byt z toho pruser když dojde k dopravní nehodě a je jedno jestli to byla moje vina nebo ne a mam v autě jinači motor než v TP, přicházím pak o pojistku či jak..? ..pokud mate někdo zkušenost

U nehody bych to neřešil hlídej si p.ručení a pokud máš někoho kdo Tě protáhne stk víc bych to neřešil ale počítej s tím že až to budeš jednou posílat pryč bude s tím mít další majitel starosti třeba na té evidenčce....neřeš to a nacpi to tam....stejně to za pár let už neprodáš.....sem v praze a asi bych to udělal uplně stejně když vidíš jak to chodí na uřadech... a jak často Ti policajti otvíraly haubnu mě za celej život ještě ne...
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Kamarád dal do Colta motor s objemem 2.0, kterej se do tohodle auta nikdy nedával a na značky to dostal. Takže si myslím, že hledáte problém tam, kde není..
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline blazen

• Hero Member
trošku vám to tu uvedu na pravou míru. Pokud ti na STK přijdou na motor který má jiné typové označení než v TP,tak na té STK končíš.. chtěl sem přihlásit a legálně udělat z 200sx na 240sx přitom ty auta sou rozdílné jen v motoru a nelze.. takže nepočítej s tím,že budeš legálně jezdit s autem co má v papírech 1,8 a pod kapotou dvoulitr. Typ motoru musí sedět.. číslo je jim fuk,to se maže. Toto je realita.

Offline kenry

• VIP Group
trošku vám to tu uvedu na pravou míru. Pokud ti na STK přijdou na motor který má jiné typové označení než v TP,tak na té STK končíš.. chtěl sem přihlásit a legálně udělat z 200sx na 240sx přitom ty auta sou rozdílné jen v motoru a nelze.. takže nepočítej s tím,že budeš legálně jezdit s autem co má v papírech 1,8 a pod kapotou dvoulitr. Typ motoru musí sedět.. číslo je jim fuk,to se maže. Toto je realita.

Bych to tak černý neviděl až na tu stk....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline blazen

• Hero Member
oni dovolí přestavbu auta jako celku na stejné papíry jiného auta..ale s výměnou motoru,tě tak pošlou na nějaký výzkumák... To STK je ralita. Zrovna to řeším.. takže vím,co píšu a to mám na STK kamaráda,kterej mi to v hospodě u piva dopodrobna vysvětlil.

Offline kenry

• VIP Group
oni dovolí přestavbu auta jako celku na stejné papíry jiného auta..ale s výměnou motoru,tě tak pošlou na nějaký výzkumák... To STK je ralita. Zrovna to řeším.. takže vím,co píšu a to mám na STK kamaráda,kterej mi to v hospodě u piva dopodrobna vysvětlil.

ale já se s tebou nehádám jen bych to asi řešil třeba u novýho auta ...ale u staršího když vim že mi zustane nebo ho pak pošlu na nd bych se tim nezabejval... zvlášť když má někoho kdo mu stk udělá....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline blazen

• Hero Member
to už to zatahuješ do jediných možných řešení..i já tenkrát na tu 240sx tu STK nakonec udělal..a ani dnes bych si z toho nějak starosti nedělal.. je to jen o možnostech..spíš sem to napsal pro tu legální cestu. Navíc nechápu proč stím u nás dělaj takové cavyky..ostatně jako sevším