GalantWeb

Galant 93-96 koupim levy blinkr a leve svetlo

Offline Odpich

• Jr. Member
  • **
Galant 93-96 koupim levy blinkr a leve svetlo a zadni prave svetlo 5 dveří na hatchback

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Zadní lampu mám, kolik za ní?
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Odpich

• Jr. Member
  • **
cenu nabidni..ale tu nepotrebuju tak moc jak ten predni blinkr a svetlo srazil sem srnu tento rok už duhou a uz mně to nebavi porad davad dohromady :angry:

400  plus pošta?

Offline Rafik

Měl bych mít levé světlo i levý blinkr...
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Odpich

• Jr. Member
  • **

Offline kenry

• VIP Group
Hele mám nápad za 30kč si kup lepenku v Globusu...a ušetříš ještě víc..... -_-
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Odpich

• Jr. Member
  • **
Hele mám nápad za 30kč si kup lepenku v Globusu...a ušetříš ještě víc..... -_-

no takovyy tuning -spizdit auto jak tady mnozí předvadite nedelam tak promin ale ja lepenkou nic nelepim ale nedam za zadni pulku svetla stare 15 let 400 to kdybych chtel komplet zadni svetla tak za ne dam 1600 ne?? Tak to vuuubec

Ty voe, ty si fakt magor, na vrakáči chtějí za komplet zadní lampy 2000,- . Chtěl sem ti to dát za rozumnou cenu, ale asi máš lepší zdroje... :-D

Offline Odpich

• Jr. Member
  • **
Ty voe, ty si fakt magor, na vrakáči chtějí za komplet zadní lampy 2000,- . Chtěl sem ti to dát za rozumnou cenu, ale asi máš lepší zdroje... :-D

No to je pravda tam berou zaokrohlene ceny ale tady je to dost podobne ale da se tu nekdy koupit i dobře ja ti nic nevyčitam jestli mas kupce za 400 tak mu to prodej ja za to svetlo proste 400
nedam

Offline Odpich

• Jr. Member
  • **

Offline Jindřišák

No já koupil na sedana to prostřední světlo za 300 ale nepřišlo mi to moc, já bych ty 400 za to světlo třeba dal, kdybych ho potřeboval. Furt lepší, než kdybych ho musel koupit nový, nebo čekat abych ušetřil 2 stovky a auto 2 měsíce stálo :) Nevíte někdo, v jakém rozmezí se pohybuje cena předních mlhovek na galanta 93-96? Mám namysli tu kulatý. Možná bych je koupil, i když ted nejsem zrovna při penězích. Když né ted, tak třeba příští měsíc. Nejlíp i s vypínačem na palubce..
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Počítej tak kolem 2litrů obě, je to nedostatkový zboží, páč většinou auta na vrakáči dostanou ránu na čumák...

Offline Jindřišák

Tak to si mě moc nepotěšil. No záleželo by, jak by za ty 2 litry vypadaly.. Zkusím tu rozhodit sítě a když bude nejhůř, tak ten vrakáč  :worried:

Ohlídej si ale, aby měli oba čepy a držák na šroub, jinak je to na vyhození, páč ti bude ta mlhovka tancovat...

Offline Odpich

• Jr. Member
  • **
No já koupil na sedana to prostřední světlo za 300 ale nepřišlo mi to moc, já bych ty 400 za to světlo třeba dal, kdybych ho potřeboval. Furt lepší, než kdybych ho musel koupit nový, nebo čekat abych ušetřil 2 stovky a auto 2 měsíce stálo :) Nevíte někdo, v jakém rozmezí se pohybuje cena předních mlhovek na galanta 93-96? Mám namysli tu kulatý. Možná bych je koupil, i když ted nejsem zrovna při penězích. Když né ted, tak třeba příští měsíc. Nejlíp i s vypínačem na palubce..

no sedan ma vcelku prostredni svetla takze 300 je dobra cena ale hatchback ma kazde zvlast..
a ja ho mam pouze praskle takze si pockam az se mi nejake vyskytne.. uz na audi A4 03-05 se daji sehnat levneji dily nez na toto treba tady je prumerna cena chladice klimatizace 15 roku stareho 1500- 2000 a na audi se da sehnat za 1000 nechapu :(
« Poslední změna: 17.11.2009 - 10:17:12 od Odpich »

Offline Rafik

Přesně tak. Já jsem mlhovky sháněl hrozně dlouho.... A když přišly, tak měly ulámané úchyty, takže se tam musely navařovat. Určitě mám dvě náhradní, ale jedna má rozbité sklo a druhá právě ulámané úchytky...
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Jindřišák

Přesně tak. Já jsem mlhovky sháněl hrozně dlouho.... A když přišly, tak měly ulámané úchyty, takže se tam musely navařovat. Určitě mám dvě náhradní, ale jedna má rozbité sklo a druhá právě ulámané úchytky...
A na kolik tě přišli a kde jsi je kupoval?

Offline estimator

no za liter ti mozem poslat moje + posta len musim porozmyslat ako ich odtial vybrat bez ulomenia uchytiek  :D

ak budete niekto potrebovat nejake diely asi rozpredam svojho nejazdim na nom a nechce sa mi zbytocne platit poistku plus emiska a stk.....
je tam napriklad komplet nova predna naprava (5x rameno najazdene cca 2500km) jedno som v predu nemenil ale uz neviem presne ktore :-)