GalantWeb

Koupim prave predni rameno

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
  • Galant 2.0i Sport Edition
Nerozptodava nekdo po dilech Galanta od rv.97? Potreboval bych prave predni rameno viz. obrazek. Zacal mi na nem klepat cep, ale novy stoji necelý 3tis, coze je teda ranec.. Tak kdyby nekdo mel za rozumnou cenu, budu rad.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Nedělej to a kup nový, použitý může mít vůli a pak ti upadne čep uplně a klidně z ničeho nic...  Vím, že ty ceny jsou hrozný, ale tohle je část podvozku, která tě drží na živu...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Jindřišák

Budu mít asi celou jetou sadu ramen, kromě pravýho zahnutýho, asi je nějaký náchylnější -_- A nebo to můžeš udělat jak já, objednat z USA sadu 4 ramen za 4 litry. Čekám až dojdou a pak sem na forum dám report. Taky v německu nebo polsku maj dobrý ceny. V polsku jedno rameno z obchodu 600, ale jaká je to kvalita netuším :laugh:
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline blazen

• Hero Member
zrovna tohle rameno jsem měnil v loni a budu měnit znovu.. a stálo mne tuším 3000kč.. takže bud origo a nebo to pořát měnit dokola

Offline kenry

• VIP Group
GooGoo:

Neblázni na spodku bych nešetřil jak říká Dragon .... je to pak vo život.... podvozek je základ a hned na druhým místě bych viděl motor....ale dělej jak myslíš...
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Jako po dnešku se přikláním k těm dražším kouskům. Letos jsem na pikapovi měnil spodní čep který tam byl ještě původní, což je 11 let. Dal jsem tam nejlacinější co jsem našel a musím ho měnit znovu. Škoda že od něj nemám papír. Dal bych ho na reklamačku
Radouš

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
To blazen: za 3000kc a jaka znacka to byla? Nipparts? Me se tolik nechce davat za novy protoze vim ze to prd vydrzi a lepsi koupit nekde z vraku jeste original, ktery vydrzi dyl nez novy v replice...

Offline blazen

• Hero Member
Já si nepamatuju , co to bylo za značku, ale z vrakáče to bude na hovno, ten gumový silentblok bude ztvrdlý, steřelý a praskne ti

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
Wauu :D Tak todle jsem nečekal, parada! Moc díky. To mě nenapadlo se podívat na aukro.

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
Tak jsem se bavil s prodejcem a vyrobce je taiwan sh, tak nevim no...

Offline ada4

Težko rict jak dlouho to vydrží.. nicméně ve chvíli finanční nouze je to možnost víc než dobrá. Navíc to rameno visí na 3 šroubech takže není problém na tom rok jezdit a kdyby se za rok vysypalo, koupit nový, třeba i "lepší". Jenže mezi náma, nemusí to být úplněj střep. Nevím, nezkoušel jsem tohleto.
1995 Galant 2.0 V6-24

Offline blazen

• Hero Member
bude to shit.. pokud zjistíš objednávací číslo originálu,zkusím zjistit kolik stojí v japonsku, taky si tam budu asi origoš kupovat. Jen musím zjistit číslo z ETK.. tímto pokud ho někdo zná pro galant 97-98 at ho pošle. Cenu uveřejním

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
No je to prave neurcita kvalita, taiwan neni moc dobra zaruka kvality, to uz asinejde tak ozivotnost jako o zivot, cep bude mekej a jeste se nekde ustrihne. Autem nejezdim zrovna klidne.
Koukam ted na dily v USA, mam tam sestru, tak ji asi poverim. Ale zas to postovny :( chtelo by to vic lidi a postovny rozdelit.
nasel jsem:
http://www.am-autoparts.com/AM/Steering-and-Suspension/Chrysler/Sebring/-/AM-39874021/?utm_medium=shoppingengine&utm_source=google_baseSF

a

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/96-MITSUBISHI-GALANT-RIGHT-FRONT-LOWER-CONTROL-ARM-NEW_W0QQitemZ270410322314QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item3ef5b6118a
« Poslední změna: 24.11.2009 - 13:57:22 od GooGoo »

Offline GooGoo

• .
  • Full Member

Offline blazen

• Hero Member
to je obj. číslo pro galanta 97?

up: napsal jsem do mitsubishi at pošlou cenu a ověří to objednávací číslo ,uvidíme co napíší
« Poslední změna: 24.11.2009 - 15:22:48 od blazen »

Offline blazen

• Hero Member
mitsubishi dealer Opava mě napsal,že origo stojí 3000kč, takže ted zjistím cenu z JPN
taky nabízejí nipparts za 3000tis a ještě něco za 1300kč.

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
Origo stoji 3tis? No tak to bych sel do nej, zas na 10 let pokoj:)))
Nipparts jsem sehnal za 2800,- A za tech 1300.- mozna bude z toho taiwanu taky...

Offline Jindřišák

objednávací čísla origo ramen můžete najít mimo jiné třeba na auto kelly. Je to kod, který začíná na "MB"
« Poslední změna: 24.11.2009 - 20:53:07 od Jindřišák »

Offline Jindřišák

Jinak ty ramena z taiwanu mám doma, celou sadu, dneska došly. Vypadaj dobře jedinou výtku co bych možná měl, že nemaj pojistku kolem prachovky čepu, aby neslezla dolů, ale s tím si poradím. Žádná značka na tom vyražená není, pouze na čepech je "JHS". Kdyby to bylo někomu povědomý, tak sem s tím.