GalantWeb

Koupim prave predni rameno

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
S prachovkama si nedělej starosti. Nesklouzne to. Horší bude že ti ta prachovka asi praskne tak jako mě. Taky sem dal nový rameno. Po týdnu jsem se kouknul pod auto a prachovka je puklá. Reklamovat to nebudu. Kdo by se s tím sundával. Navíc k tomu nemám papír
Radouš

Offline blazen

• Hero Member
ne origo stojí 6 a to číslo dle mitsubishi nesedí...sem jim napsal at mi dají správné. Třeba dají,posledně mi ho na hydra potvrdili,ale to mi sehnal někde drak

Offline blazen

• Hero Member
tak mitsu mi ho nedá,..zkusím kámoše co tam maká v pátek sním jdu na pivko.. jestli mi ho sežene,pak uvidíme cenu z JPN

Offline Drak

cisla vam dam az se dostanu k ASA aplikaci
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline blazen

• Hero Member

Offline Pistique

Jinak ty ramena z taiwanu mám doma, celou sadu, dneska došly. Vypadaj dobře jedinou výtku co bych možná měl, že nemaj pojistku kolem prachovky čepu, aby neslezla dolů, ale s tím si poradím. Žádná značka na tom vyražená není, pouze na čepech je "JHS". Kdyby to bylo někomu povědomý, tak sem s tím.

Tie ti dosli, co si dal sem link pred mesiacom z ebay za 220$? Z ameriky?
Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99

Offline Drak

tady jsou přímo JPN cisla dílů
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline blazen

• Hero Member

Offline Drak

pravé: MR296292
levé:   MR296293
Legnum VR-4 TypeS

Offline Jindřišák

Tie ti dosli, co si dal sem link pred mesiacom z ebay za 220$? Z ameriky?
Jojo, to sou ony, sice jsem nečekal, že to bude made in taiwan, ale co už.. vypadaj celkem slušně, tak je prubnu, snad teda ty prachovky nerupnou.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline blazen

• Hero Member

Offline Pistique

to Jindrisak:
shipping ta na kolko vysiel?

Ale nemyslim si, zeby to malo tak skoro odist, hoci su lacne...pokial sa prave auto nevyuziva po prevazne rozbitych cestach, 50.000 km by to malo snad potiahnut pokial clovek robi aj dlhe trasy a nie iba mesto a okresky... :mellow:

Offline blazen

• Hero Member
nevím,mám ten nipparts na voze - zjistil sem si to z objednávky a vydržel jednu sezonu - 8000km a je na výměnu...jezdím po normálních cestách ne rychleji naž 100km /h

Offline Radous

• Hero Member
nevím,mám ten nipparts na voze - zjistil sem si to z objednávky a vydržel jednu sezonu - 8000km a je na výměnu...jezdím po normálních cestách ne rychleji naž 100km /h

Což znamená že si musíme schovávat faktury pro případné reklamace
Radouš

Offline Jindřišák

to Jindrisak:
shipping ta na kolko vysiel?

Ale nemyslim si, zeby to malo tak skoro odist, hoci su lacne...pokial sa prave auto nevyuziva po prevazne rozbitych cestach, 50.000 km by to malo snad potiahnut pokial clovek robi aj dlhe trasy a nie iba mesto a okresky... :mellow:
Všechno za 220$ včetně dopravy, za CLO sem nic neplatil. No uvidím, těch 50 000 km by mi stačilo, na víc sem je ani nekupoval. Po dálnici jezdím často, ale zrovna u nás je tak děsná, že mě to donutilo koupit i nový tlumiče.. teď mě to čeká o víkendu dostat do auta :/
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Pistique

Netusim, co za vyrobca je ten THAIWAN, co nuka ten american na ebay, no mozno to nieje az take zle... Snad len ten kus, co mas od Nipparts bol nejak nestastne nepodareny... Mozno u ineho, kto ma tiez to rameno od Nipparts,  drzi dlhsie... Lebo fakt sa mi zda jedna sezona mizerne malo... :roll:

to Jindrisak:
som v tom smere optimista, nejaky cas to myslim musi vydrzat...keby som mal tiez problem s ramenami, zvolil by som tiez alternativu ebay...4ks su predsa len 4 ks... ale odkedy som ja vymenil to rameno pred 2 rokmi (stalo ma tiez okolo 3300,- Sk), drzi a nic odvtedy v naprave neklepe...a pritom to bola najlacnejsia alternativa vtedy, zhanali mi to znami 3 dni, lebo som odmietol dat za rameno 4 a viac tisic... No teraz uz ma odkrutenych 20.000 km a drzi sa. Tak nech len takto drzi dalej, klop, klop, klop!

Offline blazen

• Hero Member
Což znamená že si musíme schovávat faktury pro případné reklamace

tohle nevyreklamuješ..

chce to zkusit originál,ten na voze musí vydržet..nebude dražší z JPN než nipparts..doufám

Offline Radous

• Hero Member
tohle nevyreklamuješ..

chce to zkusit originál,ten na voze musí vydržet..nebude dražší z JPN než nipparts..doufám

Taková reklamace je platná. Je to asi 14 dní, tak jsem o tom někde četl. Když si koupíš díl který si sám nainstaluješ tak máš záruku jeden rok. Mimochodem na práci v autoservisu je záruka 6 měsíců
Radouš

Offline blazen

• Hero Member
tomu moc nevěřím,jak jim dokážeš,že to je ten díl.. myslím,že to bude hodně těžké a ani bych to moc nezkoušel.. takové tahanice ,nakonec to rameno projezdíš a k němu mrtě času.. chce to tam dát origo a bude chvíli pokoj. Jak budu mít cenu,tak napíšu

Offline Pepe

Po montáži vlastníma rukama a po 8 000 km odjeto ( 2,5 měsíce ) demontáž a koupě jiného ramene
 byla reklamace pro špatný silon uznaná a peníze vráceny .  Rameno  Nipparts koupeno u Kelly  a  reklamace v zákonné lhůtě 30 dnů . :D  :laugh:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001