GalantWeb

Koupim prave predni rameno

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
  • Galant 2.0i Sport Edition
Tak jsem nevydrzel a odklepl jsem rameno na aukru :) Co jsem se bavil se znamim, ktery dela do nastroju a ma prehled o materialech, tak mi rikal, ze kdyby si mel vybrat mezi made in China nebo Taiwan, tak voli Taiwan, pry pouzivaji lepsi materialy. no nevim tak se nechame prekvapit :) Snad vydrzi aspon tech 10tis km...

Offline blazen

• Hero Member
jenže čína dělá šmejd a i kvalitní věci.. vc tom je rozdíl .. taiwan je shit snad všecko

i tak tu pak hodím cenovku za Japonský díl  :mellow:

Offline Jindřišák

Malý technický dotaz. Jak u těch rovných ramen poznám, které je pravé a které levé? Vypadají totiž úplně stejně. A nebo je to jedno? Kdyžtak pošlu fotky, je to nějaký podezdřelý. :o
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Meyle má u těch rovných ramen 2 výrobky, na každou stranu se svým označením, Nipparts má stejný číslo na obě strany, nechápu, ale je to tak...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Jindřišák

Taky sem takhle hledal, jestli náhodou právé a levé není ten samý výrobek, ale všude se mi ukázalo, že není. Obě ramena, co mám doma mají leštěnou jen jednu stranu a druhou zabarvenou. Ale u obou na stejné straně. Co sem koukal na net, tak je to tak u většiny výrobců, ale našel sem i vyjímky, co měly vyleštěnou jednu a druhou stranu.. Aby ste věděli o co jde, posílám fotku. No snad bude někdo vědět..
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Pistique

Pokial je pozdlzna os ramena (pohlad z hora) vedena stredom a prava a lava strana sa v reze nelisia (vychylenie capu na jednu alebo druhu stranu), tak by to malo byt uplne jedno, ze na ktoru stranu sa ktore namontuje. Origo znacenie sa sice lisi podla montaznych stran, no je to mozno iba kvoli prehladu vo vykresoch a inych tech. materialoch...  :mellow:
Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Já koupil z nouze u auto kelly a nepasoval. Musel sem mu trochu pomoct. Zřejmě si taky myslely že je to stejný. Nepasuje ten střední sinenblok. Potřeboval sem trochu jiný sklon. Nacpal jsem ho tam sice silou ale není to moc dobrý řešení. Taky si nezapomeň připravit náhradní ocelovej šroub. Je to 12ka a já ho v neděli sháněl celej den
Radouš

Offline Pistique

Len teraz este otazka na to, ze ci tym padom by na druhej strane zapasoval tak ako ma, alebo aj tam by potreboval pomoct a tym padom to bol nie najpresnejsie vyrobeny diel... Aj to by mohlo prist do uvahy, nie? Uz viackrat sa stalo, ze niektore veci z druhovyroby az tak presne nepasovali... :(
Napriklad niekto uvadzal z Kelly o cosi mensie predne svetla, ...a urcite toho je aj viac  :P
Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99

Offline tombik

no nevim jestli mensi predni svetla ale musim potvrdit ze jsme ted menili co jsem mel druhovyrobni lampu za original a reknu vam v druhovyrobe chybela clonka, mely spatne natoceny a umisteny drzaky takze svetlo bylo naklopene vic dolu a svitilo to pod psa. Ted kdyz je tam zas origo je to uplne jina pisnicka :)

BTW timto chci jeste jednou podekovat dragonovi za pomoc :)

no nevim jestli mensi predni svetla ale musim potvrdit ze jsme ted menili co jsem mel druhovyrobni lampu za original a reknu vam v druhovyrobe chybela clonka, mely spatne natoceny a umisteny drzaky takze svetlo bylo naklopene vic dolu a svitilo to pod psa. Ted kdyz je tam zas origo je to uplne jina pisnicka :)

BTW timto chci jeste jednou podekovat dragonovi za pomoc :)

Myslíš s vypitím tý láhve absinthu a wiskey? Rádo se stalo... :D :D :D :D
« Poslední změna: 30.11.2009 - 23:17:16 od Dragon-and-his-Mitsubishi »

Offline tombik

Chjo tak ted budu za notora i tady jo? :D :evil:
Oba voe, ne jen ty, a mě to nevadí...

Offline tombik

Tak ty uz jsi tu za notora hadam dlouho :D No ja to taky zvladnu, ale nemusi to bejt jasny hned kazdymu vis jak :D A konec toho OT :D