GalantWeb

diagnostika?

Offline Pitris985

nevíte někdo kde je nějakej schopnej servis, kde by mi napíchli auto na diagnostiku a hlavně se dostali i do toho softwearu? byl sem v pár servisech, ve většině se ani nepřipojili a nakonec sem našel servis kde se napojili ale nedostali se do něj. je to r.v.98. díky

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Dyt to uděláš doma s notebookem a kabelem.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Na co boha jeho, když koupíš za pár korun kabel a zadara EvoScan.... Zase nějakej pšonskej výrobek.

Offline Drak

no jen mitsu nema uplně klasicky OBDII a ne vše sním funguje. zatím jedinej spolehlivej je evoscan a k němu příslušnej kabel.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pistique

Ja by som skor povedal, ze europsky galant s tymto nieje vobec kompatibilny a okrem sietoveho napatia by to neukazalo takmer nic :D  Skusal som napojit na OBDII konektor ScanGaugeII a ani sa nepripojil... Takze verim na tu absolutnu nekompatibilitu s OBDII a teda Mitsu a Subaru iba MUTII.
OBDII je v europe standardom az od 2003 a viac (vacsinou). Ani Octavia , Toledo 2000 sa mi nepodarilo pripojit, hoci tiez maju OBDII. Tolko moje skusenosti s tymto zahadnym konektorom.
Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99

Offline Pitris985

mno jo ale já nema ani noťas, ani ten kabel a ani program. tak mi nezbývá než se zepte, jestli to někdo máte, a jestli by ste byli ochotní mi někdo pomoct.

Offline Drak

mam jak kabel, tak program...tak se kdyžtak stav až budeš mít cestu prahou
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
kruci kluci nemám noťasa. No tak nic. Budu tedy postupovat stejně jako doposud. Zatím jsem to nepotřeboval až na jednu vyjimku :mellow:
Radouš

Offline Pitris985

tak to je super draku. tak já bych se ozval. to si mi udělal radost -_-

Offline Pitris985

čau draku. prosim tě, je na tebe nějakej kontakt a myslíš že bys mohl mít ve středu čas? když tak mi mi to napiš do mailu Pitris985@seznam.cz. dík

Offline Pitris985

čau draku. můžu se teda stevit zítra nějak dopoledne? cca kolem 12-13 hod?

Nejsem sekretářka, ale Drak maká do pěti... Celej tejden.

Offline Pitris985

já vim. my sme se domlouvali že se za nim mužu stavit v práci. :D

Offline Drak

Jo stav se, vezmu si nadobí sebou :)
Legnum VR-4 TypeS

Offline tomasssr

Svítí mi kontrolka check engine už delší dobu, auto normálně jezdí, akorát mi začalo celkem víc žrat.
Chtěl jsem si vyblikat chybu pomocí diody, ale nevím na jakej konektor ji mám napojit. (Galant 92 80kw)
Nevíte kde přesně se nachází?
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Offline Pepe

12 pinový konektor by měl být u pojistek u levé nohy . Podívej se do " ČLÁNKY" diagnostika  OBDl a OBDll :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline tomasssr

Takovej konektor jsem tam právě hledal a nenašel :mad:

Offline Benytrans

• Hero Member
jak máš pojistky tak hned na tom rámečku ve kterym jsou je vpravo taková gumová krytka, pod tou je ten konektor...
« Poslední změna: 08.08.2010 - 16:24:31 od Benytrans »
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline tomasssr

Asi jsem opravdu slepej, ale nemůžu ho pořád najít, předpokládám, že ten konektor není zapojenej nikde, našel jsem v těch místech jeden, ale ten je 24 pinovej... :undecided: