GalantWeb

osvětlení budíků

Offline angell

čau lidi.asi před týdnem jsem mělil pod budíkama žárovku protože se spálila a dneska jsem přišel do auta a ani neblikla.zbytek palubky jako ovl topeníní svítí jak má jen ty budíky nic.ještě zkusím mrknout na přístrojovku jestli není nějaky vadný kontakt.jinak nevíte co s tím?dík

Offline angell

tak jsem se byl podívat a všechny pojistky jsou ok  vše na budíkách funguje jen to osvětlení nechce jít.v čem by to mohlo ještě být?dík

Offline Benytrans

• Hero Member
A to si měnil jednu žárovku??? Neůže být zase ruplá???
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline angell

týden to svítilo normálně a tet vůbec a myslím že když praskne jedna tak zbytek svítí dál alespon do tet to tak bylo

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
nezbude ti nic jinýho než to znovu vyhodit. Myslím si že ti ty budíky nějak špatně sedí na kontaktech
Radouš

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

nezbude ti nic jinýho než to znovu vyhodit. Myslím si že ti ty budíky nějak špatně sedí na kontaktech
Pokud ti ukazujou rafičky a točí se počítadlo km, tak jsou budíky nasazené dobře...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline kenry

• VIP Group
Pokud ti ukazujou rafičky a točí se počítadlo km, tak jsou budíky nasazené dobře...

Nebude osvětlení na jinem svazku než přístroje...?Jen mě to napadlo...
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Ze zadní strany budíků jsou 3 přesné kostky s el. kontaktama, který zapadají do protikusů v palubní desce, pokud to nasadíš a fungujou budíky, tak je to nasazený dobře, spíš bych usuzoval na vypalenou cestičku na budíkách, přetrženou folii a nebo jinou závadu, ale nasazením to nebude.

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
každopádně když to nerozdělá tak nezjistí co tomu je. Může to dělat milión věcí :D
Radouš

Offline tomasssr

Mě u žraloka nesvítila jedna polovina otáčoměru, vyřešila to jedna hutná jeba mířená do palubovky nad budíkama :laugh: :-D
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Mě u žraloka nesvítila jedna polovina otáčoměru, vyřešila to jedna hutná jeba mířená do palubovky nad budíkama :laugh: :-D
Kdybys věděl, že u žraloků celkem běžně praskaj palubky, tak bys to asi neudělal:-D :-D :-D

Offline angell

nevím co se stalo ale opět to svítí asi nějakej blbej kontakt jinak nevím ale dík

Offline Rafik

Na 93-97 můžu sehnat bílé indigo budíky s různými stupni modrého podsvícení. Měl je tuším Dragon.. já už je mám doma, přes týden je snad zapojím
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Na 93-97 můžu sehnat bílé indigo budíky s různými stupni modrého podsvícení. Měl je tuším Dragon.. já už je mám doma, přes týden je snad zapojím

Já je dotáhl z USA, měli přepínání modré a zelené plus nastavení intenzity potenciometrem... Už bych to znova nedělal... Strašnej voser... :laugh:

Tohle je daleko zajímavější - http://importintelligence.com/iminprli.html
« Poslední změna: 27.12.2009 - 18:27:33 od Dragon-and-his-Mitsubishi »

Offline Rafik

Já je dotáhl z USA, měli přepínání modré a zelené plus nastavení intenzity potenciometrem... Už bych to znova nedělal... Strašnej voser... :laugh:

To je asi ono... co je na tom špatného? složité?
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Jindřišák

tak pak hlavně foto!  ^_^
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Takhle to vypadá zapnutý v noci na modrý podsvícení.

Offline Jindřišák

Hmmm, nebýt té hlavní MPH stupnice, tak ani chvíli neváhám  :worried:
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline BlackJack

Jaký typ žárovičky patří do podsvícení budíků ?
Nesvítí mi podsvícení stavu paliva, tak to budu muset vyměnit, ale chci tam dát stejně výkonnou žárovku a hlavně tu správnou.
Za sebe tipuji W1,2W nebo W2,3W.
Jedná se o tuto palubní desku :

Mitsubishi Galant - 2.0 (100kW) - 4G63

Offline Drak

Origo žárovka 5W5 se zelenou plastenkou
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)