GalantWeb

Na co sluzi kontrolka???

Offline Galantvojto

Nazdar !

Zacalo mi svietit kontrolka v pravom hornom rohu. Farba-oranzové a vyzerá ako kontrolka oleja.
Co to znamená???
 Diky za odpoved!!

Offline Galantvojto

Je to Galant 98,TD. Ne svieti cervené,ale oranzovej farbe.

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
pravdepodobne sa jedna o nizku hladinu oleja.
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Pepe

Nazdar !

Zacalo mi svietit kontrolka v pravom hornom rohu. Farba-oranzové a vyzerá ako kontrolka oleja.
Co to znamená???
 Diky za odpoved!!

Neni to kontroka kapaliny ostřikovačů ? :laugh:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Pistique

Takato?  :mellow:
Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99

Offline Pepe

Mám jen manuál v němčině ale : jsou tam obě kontrolky -levá:ostřikovače , pravá - váha"hladina" oleje ^_^ .
« Poslední změna: 30.12.2009 - 20:12:29 od pepe »

Offline kenry

• VIP Group
Mám jen manuál v němčině ale : jsou tam obě kontrolky -levá:ostřikovače , pravá - váha"hladina" oleje ^_^ .

Pepe prosím o vysvětlení pojmu "váha hladina oleje"....at neumřu uplně blbej,....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Jindřišák

Ted tu čtu, že by se měla ta kontrolka rozvíti po otočení klíčku, to není možný, mám vypálenou žárovku? Dělá vám to tak? mám 93-96
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Před nastartováním 1.8 má rozsvícený Chech engine - zhasne po několika vteřinách i bez nastartování,
Baterie - zhasne po nastartování a vedle ní je ještě Olejnička, zhasne po nastartování...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Pepe

Pepe prosím o vysvětlení pojmu "váha hladina oleje"....at neumřu uplně blbej,....
Stejně jako u výškoměrů jde o svařenec hořčíkové folie na kterou působí tlak okolí a ten jest elektročidlem převáděn na ukazatel  -výšky - nebo množství oleje v daném prostoru . :D
A kenry, JEEPman, neumírej , ještě toho moooooooooooooc nevíme . :P

Offline Pistique

Ted tu čtu, že by se měla ta kontrolka rozvíti po otočení klíčku, to není možný, mám vypálenou žárovku? Dělá vám to tak? mám 93-96

V manuale pise, zeby malo (foto je z manualu pre 93-96)...neviem ako vasa generacia, no na zraloku mi to zasvieti a aj zhasne (oranzova aj cervena)...
Mitsubishi Galant 2.4 GDI 99

Offline kenry

• VIP Group
Stejně jako u výškoměrů jde o svařenec hořčíkové folie na kterou působí tlak okolí a ten jest elektročidlem převáděn na ukazatel  -výšky - nebo množství oleje v daném prostoru . :D
A kenry, JEEPman, neumírej , ještě toho moooooooooooooc nevíme . :P

Díky za vysvětlení a neboj ještě neumírám jen si nedovedu tu folii a funkčnost nějak představit ...
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
tahle kontrolka znamená nižší hladinu oleje, pak už se rozvítí jen červená ale to už je průser  :evil:

já musel hladinu oleje udržovat skoro pořád u horní rysky, taky to bylo citlivější na teplotu a viskozitu oleje

Offline Pepe

Díky za vysvětlení a neboj ještě neumírám jen si nedovedu tu folii a funkčnost nějak představit ...
Taktéž to může být tlakový spínač poazený někde u vačky . Další už víš ............ :D