GalantWeb

Má niekto znizeny Galant rok <98

Offline Galantvojto

Ahojte !
 Chcel by vediet,ze ako vyzeralo Galant s sportovymy pruzinami.A jaké pneumatiky tam mozem dat,ked je znizené.
Dakujem

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
už takhle taháme nárazníky po zemi a ještě to snizovat? Já mám ten přední dobitej jak sarajevo
Radouš

Offline Drak

komplet stavitelnej podvozek s kolama 225/45/17
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
Já bych to potřeboval naopak ještě trochu nahoru....

škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Ghost Buster

Nice work!  :mellow: Vypadá to dost luxusně... A jaká je jízda? Dá se s tím jet i pohodlně?

Offline kenry

• VIP Group
Nice work!  :mellow: Vypadá to dost luxusně... A jaká je jízda? Dá se s tím jet i pohodlně?

Když ti řeknu ze se v tom cejtim jako v mišce jen trochu vejš a líp asi mi nebudeš věřit....
Je to podobně utulný funkční a nebojim se sněhu a bláta... :-D
Jo jde to sem spokojen....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
no možná bych si dal říct. Vypadá to docela dobře. Tedy ten galant mám na mysli. Cherokee bych tedy nechtěl. No jedině že bych vlastnil nějakej les
Radouš

Offline Benytrans

• Hero Member
Teda polovička má problém vlézt do Transita a ten má schůdek, na tohohle Jeepa by musela mít asi zvedací plošinu  -_- -_-
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline Galantvojto

Offline Rafik

Já mám na galantu klasické tlumiče se sníženýma pružinama -30mm, na sportovní jízdu je to lepší, ale je to tvrdé jak sviňa a to tam ještě nemám své 17" letní kola. Asi tam ale dám klasické pružiny, minimálně na zadek..
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Galantvojto

No,a kolko kilometrov más nabehané s tymi pruzinami?

Offline Rafik

Je na nich najeto asi 10tisíc km, předtím tam byl štelovací podvozek Koni. Proč se ptáš?

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Je na nich najeto asi 10tisíc km, předtím tam byl štelovací podvozek Koni. Proč se ptáš?
Když dáš na seriový kapalinový tlumiče snížený pružiny, dřív nebo později ty tlumiče vytečou a zkapou.. Pokud snížený pružiny, tak s plynovýma tlumičema od KYB třeba, nebo ty Koni.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Galantvojto

Preto,lebo chcel som znizit auto,ale nasiel som len pruziny. A hovoria ze znicim sériové tlmice,ked dám na to s.pruziny. Len chcel som vediet,ze kolko vydrzia takym sposobom.

Offline Rafik

Snad dneska jsou plynové tlumiče standart ne?? Teda jak jsme měnil na strém autě, ani mě nenapadlo koupit kapalinové..

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Snad dneska jsou plynové tlumiče standart ne?? Teda jak jsme měnil na strém autě, ani mě nenapadlo koupit kapalinové..
Pochybuju, že ty monroe co máš na autě jsou plyn...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Rafik

Pochybuju, že ty monroe co máš na autě jsou plyn...

Aha, to máš asi pravdu.. Uvidím jak dlouho to vydrží. Spíš ale než tlumiče mi dělají starost ramena, s těma pružinama a na nízkoprofilových gumách, letos na těch rozbitých cestách budou asi brzo po smrti..

Offline Drak

hlavně pozor na čep u rovného spodního ramene :)  Ten se rad a často chce kouknout ven z ramene
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Ghost Buster

No mě už se podíval ven a to i s poloosou -_- naštěstí při rychlosti cca 20km/h na výjezdu z kruháče, takže bez větší škody.

Nutno dodat, že při zatáčení se ozývalo vrzání, které prodejce vydával za tyčku stabilizátoru, nebo servo. Bohužel, věřil jsem  :(

Offline Pitris985

tak to už se mi taky stalo. na štěstí sem stál na místě. jen jsem nasedl a už byl venku.