GalantWeb

Má niekto znizeny Galant rok <98

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
a todle platí pro žraloka? nebo předchůdce? co z podvozku je asi tak nejhorší na g 93-96 a co zkontrolovat? krom těch ohromě hučících ložisek které tam teď mám  :undecided:
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

a todle platí pro žraloka? nebo předchůdce? co z podvozku je asi tak nejhorší na g 93-96 a co zkontrolovat? krom těch ohromě hučících ložisek které tam teď mám  :undecided:
Začni těma ložiskama...  :big grin:
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
dobrá rada  ^_^ ale to vím i sám jakožto nemoc znalý mechanik...

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
neměl by ten čep mít vůli než vypadne? A neměl by ten čep klepat když má vůli? Koupil sem si rameno z druhovýroby a vrzalo už po pár týdnech. Vrazil sem ze spoda mazničku a pokoj
Radouš

Offline koty

pokud chceš ložiska levně tak jsem kupoval za 3000 jedno kde prodávají jen ložiska je tu i diskuze a tam je link a jsem spokojen jsou to skf bezva  a je na dlouho klid  :-D
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline Ghost Buster

Koty, Kupoval jsem ložisko týden po tobě v tom samým krámě a už bylo o 200 dražší, prej musí objednat, nebo kde ce...  :laugh:

Offline koty

já to vzal tam a taky psali že nemají a do týdne nějak tak max do 14 dní jsem je měl ale určo je taky u mě neměli skladem to vím čekla jsem dýl
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
hele a je možný že bude ,,prozatimně" stačit vyměnit jen jedno??? ono to hučí jen při zatáčení do leva....a vypadá to asi na levé ležisko tedy...a když zatáčím do prava tak je vpodstatě ticho....

Offline Ghost Buster

Trucker:   Pokud to hučí při zatáčení doleva, tak je to 100% pravé ložisko  :-D Jj, odstředivá síla  :D

Přesně to jsem měnil a dělal jsem jen jedno a je krásně ticho. Myslím, že to není uplně nutný dělat obě dvě zároveň...

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
no taky si myslím...ono upřímě vyvalit 6000kč za ložiska když teď mám ,,práci" kde dostanu za měsíc sotva 10 000 tak to by mě docela položilo  ^_^

Offline Radous

• Hero Member
no taky si myslím...ono upřímě vyvalit 6000kč za ložiska když teď mám ,,práci" kde dostanu za měsíc sotva 10 000 tak to by mě docela položilo  ^_^

Tak to si si měl koupit fungl nový auto. Starej křáp je jen pro bohatý lidi. Když si spočítáš co si do toho narval a ještě narveš, tak ti vyjde polovina ceny fábie nebo dvě třetiny fiata punto a když k tomu přičteš pořizovací cenu, tak máš celý nový auto a co vydrží 10 let bez poruch když se k tomu budeš slušně chovat
Radouš

Offline Ghost Buster

Fabie  :laugh: :D Tady jsme na Galantím foru. Sem nějaký koncernový motokáry netahej.  :evil:

Navíc polovina Fabie je proti celýmu galantu uplný ho... A ukaž mi nový auto, který vydrží 10 let bez investic. Fabie to určo nebude  :laugh:

Pak ti auto někdo čorne, a si nahranej a navíc ještě naštvanej, že si vyhodil takovej batoh peněz  -_-

Offline Radous

• Hero Member
Když neumíš počítat tak nešťourej do nízkorozpočtový fóbie. Já jen psal že by ho vyšla levněji než starej galoš s ohledem na jeho finanční situaci. Rozhodně je spolehlivější než 13 let starej galant na kterým furt něco měníš
Radouš

Offline Rafik

Fabii bych sem určitě netahal. Každý z nás co máme staré auta za pár desítek tisíc si taky můžem koupit místo toho zachovalou felicii s korunovýma investicema :laugh: a pročpak to asi neuděláme?
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Radous

• Hero Member
Protože se chceme povozit a ukázat se. Kdyby si měl tehdy 350 000kč tak si určitě galanta nekoupíš ale půjdeš třeba do novýho fokusa nebo oktávky. Znám lidi. Až se zbavíš galanta a jinýho si nekoupíš, tak se tady už neukážeš a budeš do nebe vychvalovat třeba i citroena
Radouš

Offline Rafik

NE. Kdybych měl 350tisíc na auto, tak si oktávku nebo focuse rozhodně nekoupím, ale bude to EVO nebo S4. Já jsem se galanta zbavil a koupil místo něho silnějšího ^_^ a Citroena máme doma nového dva roky z linky, chválit ho rozhodně nebudu
« Poslední změna: 12.08.2010 - 21:18:24 od Rafik »
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Tak to si si měl koupit fungl nový auto. Starej křáp je jen pro bohatý lidi. Když si spočítáš co si do toho narval a ještě narveš, tak ti vyjde polovina ceny fábie nebo dvě třetiny fiata punto a když k tomu přičteš pořizovací cenu, tak máš celý nový auto a co vydrží 10 let bez poruch když se k tomu budeš slušně chovat

A co servisní prohlídky? Výměna oleje za 5000,- jen kvůli razítku do servisky? Nemluvě o dalších věcech.. Koupě novýho auta rozhodně žádnej špás není. Na galantu si uděláš 90% věcí sám, na novym autě ani hovno.. Za 350 bych si octavii ani focuse nekoupil. Existují daleko lepší varianty..
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline kenry

• VIP Group
Hlavně se tady nepoperte....

Upřímně vám řeknu že sem si další mišku koupit chtěl ale ochota prodejců mě odradila... proto starší jeep
A že bych se tady neukázal... (vím že nebyla řeč jen o mě ) to mě ani nenapadlo... chyběly by my takový tlamky jako třeba Pepe Begy Drag Bad a spol... a pokud sem na někoho zapoměl mužete si vobjet jeepku klíčem....
Každej má auto jaký má a a na jaký má provoz...ani velkej obsah není to vořechový....
A řeknu pravdu že kdybych si mohl dneska vzít moji mišku zpátky vezmu si ji....udělal sem blbost....
Dodneška mě to mrzí.
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline kenry

• VIP Group
A co servisní prohlídky? Výměna oleje za 5000,- jen kvůli razítku do servisky? Nemluvě o dalších věcech.. Koupě novýho auta rozhodně žádnej špás není. Na galantu si uděláš 90% věcí sám, na novym autě ani hovno.. Za 350 bych si octavii ani focuse nekoupil. Existují daleko lepší varianty..

JO jo pravda... "palec nahoru"....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Radous

• Hero Member
Na garančky seru. První olej se měnil ve škodovce kdyby náhodou nějaká výrobní vada a od té doby tam to auto nebylo a nikdy nebude. Ty galanta taky na garančky nevozíš. To je přece to stejný akorát starší auto.  Nic novýho na dnešních benzínových autech není abych si s tím doma neporadil. Galant je mnohem mnohem složitější než nějaká fábie a opravy i díly jsou na ni podstatně levnější. Dnešní nafťáky je věc jiná. Jsou složitý a proto poruchový a nákladný na provoz. O dalších věcech nic nevím a rád bych se o nich dozvěděl
Radouš