ale ale... co to tady čtu? :-))
pifko by nebyl problém a sněhu je tu zatím dost, takže nebude problém ho dobře vychladit :-)
Draku, ještě jednou moc díky za ochotu. Dneska jsem si ještě hrál s nastavením toho Evoscanu a nakonec se mi to povedlo! ECU si začala povídat, ale zato úplně zmateně.
Zaprvé mě překvapilo, že při každým scanu má ECU jiné ID... divné... a pak mě taky překvapilo, že pokaždé vypíše jiné chyby. Zkusil jsem několikrát chyby načíst a smazat a nakonec je to čistý, ale motor stejně nechytne.
Taky jsem vypozoroval, že když mám zapnutý světla (kvůli tomu zatracenýmu severskýmu relé), tak se Evoscan k ECU nepřipojí. Když vyndám pojistky od světel, tak je zase tak zblblej, že vypíše snad všechny chyby, co můžou existovat. Takže jsem to nakonec testoval při parkovačkách. Při MUTIII to píše několik chyb, při MMC1G/12 pin to píše chybu jen jednu - Crankshaft position sensor.
Potřeboval bych s tím ještě trochu polaborovat, nevadilo by ti, kdybych si ještě chvíli nechal ten kabel?
Jo a ještě jedna věc - je normální, že DataLogger skončí s nějakou příšernou .Netovou informací vypsanou v EventLogu?