GalantWeb

Tlumiče KAYABA

Offline kenry

• VIP Group
To co sem koukal dole za odkaz bych asi do auta nedával....sice ušetříš ale moc toho nevydržej.
Budeš na to furt myslet abys je někde nevodepsal....ušetři jinde třeba na laku ale ne na podvozku....té základ.
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline johny11

To co sem koukal dole za odkaz bych asi do auta nedával....sice ušetříš ale moc toho nevydržej.
Budeš na to furt myslet abys je někde nevodepsal....ušetři jinde třeba na laku ale ne na podvozku....té základ.
Myslíš tím tlumiče KAYABA???
Tak to bych zrovna netvrdil.A šetřit na laku?  :roll: to nevidím zrovna jako dobrý řešení.Lakování znám celkem dobře a tohle tvrzení moc v lásce nemám sorry,ale šetření na laku se moc nevyplácí..... :mellow:
Jaký tlumiče bys použil ty?

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Myslíš tím tlumiče KAYABA???
Tak to bych zrovna netvrdil.A šetřit na laku?  :roll: to nevidím zrovna jako dobrý řešení.Lakování znám celkem dobře a tohle tvrzení moc v lásce nemám sorry,ale šetření na laku se moc nevyplácí..... :mellow:
Jaký tlumiče bys použil ty?

Kyb schvaluju, AGX jsou dobrý aftermarkety, ale vůbec je Kayaba dobrá volba, lepší než nějaký monroe nebo sachs.
On Kenry si občas plete starline s dobrýma výrobcema..:-D
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline johny11

Offline kenry

• VIP Group
Kyb schvaluju, AGX jsou dobrý aftermarkety, ale vůbec je Kayaba dobrá volba, lepší než nějaký monroe nebo sachs.
On Kenry si občas plete starline s dobrýma výrobcema..:-D

Ach jo.... kayaba dobrá volba to ano a tím šetřením na laku sem myslel třeba chameleon a tak podobně...
Než si dát na auto nějakou zbytečně drahou metlu sem myslel zainvestovat do podvozku....
(dragon) Ty aby sis nerejp co hade jeden....
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

SSSSSSSSSýčák jeden ten Dragon..
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline johny11

Ach jo.... kayaba dobrá volba to ano a tím šetřením na laku sem myslel třeba chameleon a tak podobně...
Než si dát na auto nějakou zbytečně drahou metlu sem myslel zainvestovat do podvozku....
(dragon) Ty aby sis nerejp co hade jeden....

Tak to ja,už chápu.Nad chameleonem přece uvažoval svift,já nee  :D

Offline kenry

• VIP Group
SSSSSSSSSýčák jeden ten Dragon..

SSSSSSSSSviňák je to ....a ještě že jenom jeden.... :P :P :P :P :evil: :angel:
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
 :angel: ejha tu sa o mne píše :D No ja som tiež menil tlmiče....tak pridám nejaké skúsenosti. Mal som na aute sachs-ako už píše Mr. dragon.....nieje to Bohviečo. Tak som sa rozhodol zainvestovať a kupíl som KYB excelent alebo tak nejak....plynové....no musím povedať , že je to podstatne lepšie. Uvidíme v zime , ten olej v tých kapalinových tuhol a bolo to citelné  :mad: Kenry a čo sa týka chameleona  :D :D :D Je to moj sen . Farba je už doma , lak tiež , Už len pripraviť všetko. Máj mi nevyšiel lebo som šiel praacovať ......k vám na CZ  :D BTW: kde máte policajtov ? Ja som stretol jedine jednu hliadku.  :big grin:  :mellow: a ked som došiel na SK a hned na svrčinci "dobrý den pán vodič , cestná kontrola :D " ahojte SWIFTT :angel:
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline johny11

:angel: ejha tu sa o mne píše :D No ja som tiež menil tlmiče....tak pridám nejaké skúsenosti. Mal som na aute sachs-ako už píše Mr. dragon.....nieje to Bohviečo. Tak som sa rozhodol zainvestovať a kupíl som KYB excelent alebo tak nejak....plynové....no musím povedať , že je to podstatne lepšie. Uvidíme v zime , ten olej v tých kapalinových tuhol a bolo to citelné  :mad: Kenry a čo sa týka chameleona  :D :D :D Je to moj sen . Farba je už doma , lak tiež , Už len pripraviť všetko. Máj mi nevyšiel lebo som šiel praacovať ......k vám na CZ  :D BTW: kde máte policajtov ? Ja som stretol jedine jednu hliadku.  :big grin:  :mellow: a ked som došiel na SK a hned na svrčinci "dobrý den pán vodič , cestná kontrola :D " ahojte SWIFTT :angel:
:D No zdárek  :D taky jsem tu už dlouho nebyl,mám nějakou práci ohledně rekonstrukce baráku,ale na web jsem nezapoměl :-D Říkal jsem si,kde jsi tak dlouho :D.Tak ty pracuješ u nás?Tady jsou policajti zalezlý na benzinkách a nebo tam,kde se nic neděje.Většinou otravujou ráno,když spěcháš do práce.Tak barvička už je doma?To je paráda.Taky potřebuju vyvařit kapličky v předních podběhách a není na to čas.S rekonstrukcí jsem nepočítal a teť nevím kde mi hlava stojí.Ty tlumiče jsou olejový a svezení je super,žádná plavaná,auto pěkně sedí a je to pohoda.Kyb je prostě ten správný výbě  :mellow:

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
 :mellow: No zavialo ma na CZ  ^_^ je tam ted nejaká práce. Rekonstrukce ??? Ani nemluv. Tedka sme zhodili strechu.....a už aj zapršalo  :angry: Barák zhuru nohama , všade bordel, Galant čaká na nástrek noooo niečo nehorázne  :mad: nemám  čas ani sa poriadne ......  :D taký je život...LIVE Is LIVE či ako to . Prajem vela štastia s tou rekonstrukci
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline johny11

:mellow: No zavialo ma na CZ  ^_^ je tam ted nejaká práce. Rekonstrukce ??? Ani nemluv. Tedka sme zhodili strechu.....a už aj zapršalo  :angry: Barák zhuru nohama , všade bordel, Galant čaká na nástrek noooo niečo nehorázne  :mad: nemám  čas ani sa poriadne ......  :D taký je život...LIVE Is LIVE či ako to . Prajem vela štastia s tou rekonstrukci
Tak to je pěkný,když zapršelo do baráčku, dovedu si představit jaký to bylo  :( .Já už snad budu končit s rekonstrukcí,dělám komplet nový byt pro matku,beru ji k sobě.Už se nemůžu dočkat,až se pustím do Galanta a bude na to klid.Začátkem srpna mám dovolenou a chtěl bych se podívat na Slovensko,máme tam příbuzný a už jsem tam nebyl 22let.Jsem moc zvědavý,jak to tam vypadá :D a doufám,že to micka zvládne  :D  Díky,jsem rád,že jsi se ozval :D