GalantWeb

Lakování

Offline johny11

Ahoj,tak se to tu pěkně rozjelo :mellow:Trysky na lakování používáš stejné jako na klas.metalízu tzn.1.5 barva a 1.3 lak.Pokud ti to bude dělat profík a ještě ti pomůže s kitováním,tak je to super.Jen bych doporučil aby sis vyžádal,nebo někde sehnal technické listy od výrobce té barvy,aby byla 100% jistota a spokojenost.Jak jsem již psal,každý výrobce doporučuje něco jiného,např.odstín podkladu pro zvýšení efektu.Tady u nás jezdí Oktávka s touhle barvou,mění se ze zelené do fialova a vypadá moc dobře.Držím palce aby se ti to povedlo!!!!!Ale já myslím,že pokud to budeš dělat s radostí (a to ty určitě budeš) tak se to určitě povede! :mellow:

Offline johny11

Offline johny11

Já když ty videa vidím,tak mi sere,že nemám víc peněz.Šel bych hned do toho taky  :'(

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Noo z radostou to určite , nakolko som už spomínal 5rokov ma tá farba fascinuje,ale pre jej cenu som to dalej neskúšal....až do teraz. Po prvý krrát som tu farbu videl na SKODA 120 -_-  -_-  -_- Som si povedal to je čo ? Druhý krátt som ju videl na Honde...a vtedy som si povedal ako to mení? Je to krásne! AJ JA CHCEM  :o akurát som nastúpil do fabriky kde som striekal a tak troška som po tom skumal,ale viac sme preberali Vodne farby,takže nič. :mad:  Chlapy a to je lepší bordel ako čistý nitrák  :roll: !!! Respirátor: numero uno ! Technické listy nooo to máš pravdu...budem po nich pátrať. A čo sa penazí týka. Spočiatku som si povedal....kašlať nan.Je to len auto. Lenže mna strašne ale brutálne bavia autá  :kiss: Po určitých Km bez problémov t.j 60000 Bez jedinej investície , okrem oleja a filtrou . Ma to auto nesklamalo. Až na pár blbosti za , ktoré si možem sáááám !!! A vtedy som povedal. Porobím si ho , Budem s ním zase spokojný. Nastriekam ho , budem ešte viac.  :P A tak to realizujem po častiach . Jednoducho to auto mám rád...a neviem si predstaviť že by som ho predal. Až kým nás smrť nerozdelí !!!  :D :D :D :D AMEN
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline johny11

JJ je to pravda,prej životní prostředí.Velký ho..o Bez masky si člověk zadělá v nejlepším případě na problémy s játrama v tom horším na raka všeho na co si jen pomyslíš  :angry:Já mám Galanta asi jen měsíc,dostal jsem ho za převod.Sehnal ho švara v práci,nějakej kámoš mu ho nabídl,že prej patří synovi a ten dostal na vánoce nového renaulta od babičky.Mám ještě Vectru 95,kterou jsem si chtěl dát dohromady,ale když jsem sedl do Galanta,tak jsem si to hodně rychle rozmyslel :P Jiný auto už nechci,přirostlo mi okamžitě k srdci  :kiss: Má svoje závady,na kterých pracuji.Na jaře mě čeká kompletní oprava přední části karoserie,podběhy jsou pěkně děravý včetně kapliček pro tlumiče.Lemy jsou o.k a opravy na laku minimální,což je dobrý.Zaplať pánbůh,že umím i klempířinu,protože jinak bych asi zaplatil pěknou pálku.Původní majitel byl asi kokot,co si ničeho nevážil a tak to taky vypadá.Ale co,jsem do toho auta blázen a ani by mě nenapadlo ho kvůli těm závadám prodat.Vectra půjde do opravy a na prodej,tak snad budou prachy i na galantíka.

Offline Ghost Buster

Swift & Johny11: Teda chlapi, ste moje krevní skupina. O chameleonovi už přemýšlím taky nějakej čas a přes léto mám v plánu každopádně dát Galymu novej kabát. Teď ste mi nasadili pěknýho brouka do hlavy !!  :D

Uvidím jak to dopadne u Swifta a možná bych do toho šel taky, uvidíme jestli zbydou prachy...  -_-

Offline johny11

Swift & Johny11: Teda chlapi, ste moje krevní skupina. O chameleonovi už přemýšlím taky nějakej čas a přes léto mám v plánu každopádně dát Galymu novej kabát. Teď ste mi nasadili pěknýho brouka do hlavy !!  :D

Uvidím jak to dopadne u Swifta a možná bych do toho šel taky, uvidíme jestli zbydou prachy...  -_-
JJ mě kolikkrát stačí vidět nějaké video s úpravou auta a hned bych letěl do garáže makat na tom svém :mellow:jen kdyby bylo víc peněz!! :mellow:
« Poslední změna: 07.02.2010 - 00:35:27 od johny11 »

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
johnny poradíš mě jak co dát jako ochranu na leštěný hliník?

Offline johny11

Offline johny11

Offline kenry

• VIP Group
Zdarec,co jsi leštil? ^_^

Dyk to píše .... hliník....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web
na motce mám koncovky laďáků z leštěnýho hliníku. Po zimě vypadaj dost k svini...
takže jsem plánoval to znovu vyleštit a něčím ochránit

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
sežeň si vysokoteplotní lak. Snese víc než 600°C. Prodává se i ochranný lak na motory ale ten neber. Ten je spíš k zlosti
Radouš

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web
tam není problém s teplotou. Koncovka je sotva vlažná

Offline johny11

Ahoj,tak to je to co jsem potřeboval vědět.Jestli je to třeba vent.víko kvůly vys. teplotám.Pokud to rozleštíš,a přelekuješ to,tak to ztatí na lesku cca 30% a časem to zežloutne. Na přelakování jsem zkoušel lak na hudební nástroje,dá se koupit i ve spreji.
Přikládám odkaz na návod pro leštění,kde jsem zjistil i radu na ochranu lešť. hliníku :mellow:

http://www.chromtechnik.cz/pages/postup-lesteni-hliniku-a-ostatnich-barevnych-kovu/?IdDir=86&Lang=1

Snad jsem ti pomohl.Chtěl jsem napsat už včera večer,ale nějak se mi sral net.

Offline johny11

Co třeba zkusit eloxování hliníku?Myslím,že to vypadá taky dost dobře a není to zase až tak složitý.Chystám se to už delší dobu vyzkoušet a pořád mám nějak málo času.

Nějaké odkazy :    http://www.volny.cz/jova1/dilna/elox/elox.htm

http://www.astronom.cz/procyon/chemistry/elox.html

Offline Radous

• Hero Member
tam není problém s teplotou. Koncovka je sotva vlažná

tak za ni asi málo taháš. To musej lítat lišáci z laufu :D
Radouš

Offline johny11

tak za ni asi málo taháš. To musej lítat lišáci z laufu :D
-_- -_- -_-

Offline Radous

• Hero Member
-_- -_- -_-
No řekni že nemám pravdu johny11 :laugh: A nebo je Begy "cafe racer". Takovej motorkář jede 2km, na baru si dá kafe, chvilku se předvádádí před holkama, odejde s helmou pod paží, venku párkrát vrkne plynem, rozhlédne se jestli ho všichni vidí a zase jede 2km do garáže kde mašinu opráší, 5krát ji obejde, pokochá se pohledem, povzdychne si, zamkne vrata a jde domů
Radouš

Offline johny11

Ahoj,tak takovej motorkář jsem byl dá se říct taky.Stavěl jsem kdysi za mlada choppera z Jawy 350/634.Trvalo to 3 roky neuvěřitelně dlouhá práce a toho času.Když jsem po třech letech konečně vyrazil z dílny,tak jsem byl šťastnej jako nikdy na světě.Celý ty 3 roky jsem pslouchal kecy chytráků v hospodě a jejich výsměchy,že to nikdy nedodělám.Když to bylo hotový,tak jsem jezdil asi týden kolem putiky a hezky pomalu aby to každej viděl.Asi další měsíc se mnou nikdo nemluvil.Byla to nádhera,jezdit pomalu a vychutnávat si každou jízdu.Tenkrát tady moc cizích motorek nebylo a tohle po dostavění celkem dost zajímalo každýho.Jsem zastáncem klidné jízdy na mašině.Otázkou je co má Begy za mašinu.Ale tvoje poznámka mě opravdu rozesmála -_- Begy,tím jsem nemyslel nějaké výsměch vůči tobě :mellow: