GalantWeb

POMOC!!!!!!!!

Offline Fabregas

Po restartu galanta jsem nastartoval a za chvíli zdechl a od té doby nemůžu nastartovat nevíte někdo co s ním prosím!!!!!! :undecided:

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Check engine zhasne, nebo svítí pořád?
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Pepe

U ´93 zlobí rozdělovače ale jak napsal Dragon , co kontrolka check engine . Napiš a uvidíme-poradíme ,vem si noťas do káry a jedem .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Fabregas

Check engine vždycky zhasne jednou se mi to podařilo nakopnout ale jakmile jsem přidal trochu plynu tak hned zdechl

Offline Fabregas

ale jaktože z ničeho nic měl jsem nastartovené zdechlo to a od té doby ani rána

Offline Pepe

Jednou jsem přijel do Děčína , zaparkoval a za 10 min. mě odvážely . Odporoučel se rozdělovač . Jen tak . Jukni na svíčky - jdeli benzin . Pokud to bylo na teplém motoru , není moc otevřená klapka vzduchu .
« Poslední změna: 07.02.2010 - 16:39:05 od pepe »

Offline johny11

Offline Pepe

Benzin jde
Samozřejmostí této operace bývá zkouška svíčky- jiskření .  Podle toho je znát závada rozdělovače  nebo jiné součástky . Ale po resetu 99 aut ze 100 normálně naběhne . V případě že check engine  zhasne- t.j.-kontrola čidel O.K. , bude závada od rozdělovače ke svíčkám - palec, víčko, poměr směsy,
ale zkus jestli svíčka dává jiskru - pak se uvidí .
« Poslední změna: 08.02.2010 - 20:37:10 od pepe »

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Skus pozrieť aj víčko rozdelovača.Či nieje prasknuté a taktiež zkontroluj plochy vo víčku,či niesu zaoxidované. Taktiež  odpor  premeraj.
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline DAWE86

Mám úplně stejný problém...jel jsem, začlo to cukat a pak to zdechlo úplně...od té doby jsem to nastartoval jednou a pak nic už.....podívám se taky na rozdělovač-------vypadá to na zakletý odbobí Galantů :undecided:

Offline morfes

Takhle je naprogramovali -_-
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Pepe

Mám úplně stejný problém...jel jsem, začlo to cukat a pak to zdechlo úplně...od té doby jsem to nastartoval jednou a pak nic už.....podívám se taky na rozdělovač-------vypadá to na zakletý odbobí Galantů :undecided:
Poruchovost se týkala Galantů r.v. 93-94 , můj stál 6700,- :(

Offline DAWE86

Poruchovost se týkala Galantů r.v. 93-94 , můj stál 6700,- :(

Já mám 1993 r.v to je pravda, ale do teď to bylo všechno v pohodě, dnes jsem vyčistil kontakty na víčku a stejně to nejde, nehází to jiskru.....nevím jestli má smysl hned kupovat nový víčko a palec .......co myslíte??? Přemejšlím, tak to zkusit jestli je chyba ve víčku (teda alespoň takovej způsoub aby mě to nezabilo  :mellow: ) Za všechny rady děkuji všem, jsem napokraji zhroucení a Vy jste moje záchrana, dověděl jsem se tu spousty cenných informací, ale nikdo nepsal, jak to rozchodil, určitě tento problém potkal i někoho zkušenějšího

Offline Misak

Ber to tak, ze v tomhle pocasi, zvlast kdyz se strida mraz s oblevou a v motoru se tvori vlhko, tak prave tyhle problemy s elektrikou vyplyvaji na povrch. Ja taky jezdil cely leto v pohode a jednu zimu mi odeslo dobijeni, druhou zimu palec. Hodne stesti s opravou.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Pepe

Kup nový palec - pokud svíce nedá jiskru i pak - nech repasovat rozdělovač . Někde tady je odkaz na fi.
co to opravuje . Anebo vrakáč . ^_^

Offline Fabregas

Tak to asi bude startérem protože už skoro vůbec netočí ,oprava a uvidí se :P

Offline Pepe

Tak to asi bude startérem protože už skoro vůbec netočí ,oprava a uvidí se :P
Jak ? startérem, to je spíš vybitá baterka ale jak do toho zapadá  starter nechápu - jsem mimoň . :(

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline johny11

DAWE 86: Ahoj,četl jsem tvoje problémy a taky jsem se díval na tvoje starší příspěvky,kde jsem se dočetl,že jsi kdysi opravoval spínací skříňku na svém autě.Možná by bylo dobré se podívat,jestli není závada právě tam,nevím jestli jsi ji měnil celou a nebo jsi ji tenkrát opravoval.Dál bych vyzkoušel jiné svíčky,zda dávají jiskru,měl jsem totiž u sebe kdysi dávno v opravě auto,které mělo naprosto stejný problém,bylo v jakém si servisu kde jej napojily na počítač a vše bylo v pořádku a stejně na nic nepřišli,(diagnostika totiž není vševěd).První co mě napadlo když to přitáhly bylo vyměnit svíčky a ono to najednou běželo.To jsou moje rady a zkušenosti.Dál bych se pokoušel opravdu vyměnit palec rozdělovače.A ještě bych se podíval na kondenzátor rozdělovače. :mellow: