GalantWeb

POMOC!!!!!!!!

Offline Pepe

Vážení majitelé Galantů , forum je plné různých problémů a rad jak z nich ven ale předpokládám že každý majitel afta si přečetl uživatelský manuál a tudíž ví : nabít baterku, dolít olej -a jaký , dolít chladící kapalinu - a jakou , kontrola a výměna svíček - a jakých , ....... ! Když splním tyto základní věci a vím že vše mám O.K.  obrátím se na forum o pomoc . Každý z nás už prošel řadu problémů na svém aftě a rád pomůže . -_-  -_- :undecided: 
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Vážení majitelé Galantů , forum je plné různých problémů a rad jak z nich ven ale předpokládám že každý majitel afta si přečetl uživatelský manuál a tudíž ví : nabít baterku, dolít olej -a jaký , dolít chladící kapalinu - a jakou , kontrola a výměna svíček - a jakých , ....... ! Když splním tyto základní věci a vím že vše mám O.K.  obrátím se na forum o pomoc . Každý z nás už prošel řadu problémů na svém aftě a rád pomůže . -_-  -_- :undecided: 
Jojo poctivá údržba je základ spolehlivosti :mellow:
Radouš

Offline Fabregas

Tak už vážně nevim vyměnil jsem baterku a startér točí ale nic, svíčky házej jiskru a dokonce jsem zjistil že nejde topení pojistky jsou v pořádku takže fakt nevim co stím

Offline Radous

• Hero Member

Offline Fabregas

Offline Pepe

Tak to nevim jak to vyzkoušet???
Buď je svíčka po vyšroubování mokrá- od benzinu , nebo suchá - nic ti tam nejde . A pak- čerpadlo, filtr paliva .... ^_^

Offline Fabregas

No tak asi nejdou vstřiky nevíte jak je vyčistit??

Offline Pepe

No tak asi nejdou vstřiky nevíte jak je vyčistit??
Vyčištěním vstřiků tuto závadu neodstraníš. Závada bude - čerpadlo :na liště vstřiků je tlakový policajt  s hadičkou pro prebytečný benzin. Tam zjistíš chod a tlak čerpadla . Vstřiky : jsou elektroventil - bez povelu odŘJ neudělají nic .Filtr : vyměnit , možnost jeho ucpání za roky používáni je veliká . :D

Offline Fabregas

Ja měl ty vstřiky vytáhlý ven a když jsem startoval tak byly suchý a pak jsem rozdělal ty hadičky od palivového filtru k těm vstřikům a v nich benzín byl..?????

Offline Pepe

Ja měl ty vstřiky vytáhlý ven a když jsem startoval tak byly suchý a pak jsem rozdělal ty hadičky od palivového filtru k těm vstřikům a v nich benzín byl..?????
Při natlakování této lišty dosahuje tlak 3,2 bar a musí jít o dostatečnou dodávku paliva aby vsřiky pracovali. Nedostatek paliva - neprůchodnost filtru . Jak píšeš- benzin tam byl ---ale nevíš pod jakým tlakem akolik ho protéká filtrem.Protože check engine nesvítí a tudíž není porucha dávkování , bude to filtr anebo čerpadlo .

Offline DAWE86

Tak už jezdím, byl špatný rozdělovač s cívkou....1500kč to spravilo  :mellow: ale mám problém ještě se světlama, parkovačky svítěj, relátka jsou v pořádku.......před tím než to úplně zhaslo cvakalo relátko vevnitř u spolujezdce jak je a pak to přestalo cvakat a i svítit, dal jsem tam relátko jiný a nevím co by to mohlo dělat, nevíte někdo???

Offline Radous

• Hero Member
určitě si tam dal stejné relé?
Radouš

Offline Pepe

Tak už jezdím, byl špatný rozdělovač s cívkou....1500kč to spravilo  :mellow: ale mám problém ještě se světlama, parkovačky svítěj, relátka jsou v pořádku.......před tím než to úplně zhaslo cvakalo relátko vevnitř u spolujezdce jak je a pak to přestalo cvakat a i svítit, dal jsem tam relátko jiný a nevím co by to mohlo dělat, nevíte někdo???
Relé pro světla je u nohou spolujezdce ???  Jaké relé jsi kam tam vrazil ?Tak jsem se díval do Worshopu
 a světla mají relé u motoru pod č. 12 .Je to prvni od světla a motoru . Hledej hochu, uč se anglicky .
« Poslední změna: 18.02.2010 - 19:24:30 od pepe »

Offline jendal

• Galant 1993 GLSI 1.8
  • Newbie
  • *
Ahoj,
tak jsem měl taky tento problém - z ničeho nic, nenastartuje .
Startér točí jako oživot, ale motor nenaskočí.

Po přečtení tohoto linku jsem rozdělal víko rozdělovače a na kontaktech byl bílý prášek a palec byl zaprasený.
Po očištění a prostříknutí kontaktolem Galantík naběhl napoprvé.

Tímto vám všem díky za rady a zkušenosti.

PS: pro jistotu obědnám nový víko rozdělovače a palec  :mellow:

Offline blazen

• Hero Member
jiné relé nevadí,pokud má shodné parametry.. taky sem ted nacpal do galanta relé z 200sx  ^_^

Offline Rob

• Hero Member

Offline blazen

• Hero Member
pokud by někdo chtěl mám relátek i s paticema mraky..  :mellow: