Dobrý večer vespolek, tak jsem si udělal po 6ti letech radost a opět jsem si koupil Galoše 1.8 benzín se vstřikováním rv. 1989 (dříve jsem měl 2.0 gti 16v rv. 1991) Předpokládal jsem že budu muset něco investovat do servisu , ale nečekal jsem chybu motoru. Jde o to že když zapnu klíček tak se rozsvítí kontrolky , nastartuji a všechny poslušně zhasnou , asi tak po minutě (je jedno jestli za jízdy a nebo v klidu ) se rozsvítí chyba motoru a už nezhasne , až když vypnu motor a zase nastartuji atd. :worried:
Původní majitel před prodejem nechal vyměnit těsnění pod hlavou motoru, tak nevím zda to spolu nesouvisí, navíc se mi zdá že na 1.8 dost žere a výkon není co by měl, jo a za studena motor nedrží otáčky a potom když se zahřeje tak jsou nestabilní (nahoru - dolu) osobně mám podezření na lambda sondu , ale ta je prý před 5 000 km měněná tak nevím nevím
.
Chystám se vyzkoušet vyblikat chybu , ale ještě nemám tu správnou diodu a aby to nebylo málo , tak jsem vyměnil olej v motoru a od té doby vůbec nesvítí kontrolka mazání
tak teda nevím nevím , nemáte někdo nějaký nápad co stím ??