GalantWeb

check engine (svítí, nesvítí, svítí)

Offline johny11

Offline Pavelce

• Jr. Member
  • **
Zdravíím , tak se mi zdá že jsem dloho nepřispěl do diskuze , tak je to tu : podařilo se mi sehnat a vyměnit tu váhu vzduchu ( V V )  a ejhle vše je ok   :D  , ale co se nestalo , kontrolka check engine je tu zase  :angry:  tak jsem se mrknul na chybu a jestli jsem to dobře pochopil tak jsou chyby dvě jedna mi vychází  11 = Oxygen sensor ( lambda )?  a druhá  31 = Knock sensor ( čidlo klepání )?  Také jsem si všimnul při výměně
 V V , že ta gumová hadice mezi V V a motorem , je od oleje a není ho zrovna málo také ta původní
 V V  byla od oleje zamatlaná   :(   což mě docela překvapilo , předpokládám že to není normální   :'(    

No a stěmi kabely ke svíčkám jsem už vyloučil svíčky , kabely , víko od rozdělovače , palec rozdělovače a chystám se na ten zbytek    :worried:

Ještě si tady pročtu diskuze, mám pocit že o těchto senzorech jsem tu už četl,
 každopádně děkuji za radu.    :o

« Poslední změna: 27.02.2010 - 22:35:49 od Pavelce »

Offline Benytrans

• Hero Member
Fakt zajímavý jak máš uplně stejný příznaky jako ten s tim Talonem, nejdřív čidlo teploty na váze, vyměněno a v poho, hned poté vyblikáno knock senzor... Poradit nedokážu, ale až to vyřeší on, tak to asi budeš moct vyřešit i ty :-) Jinak lambda na svodech výfuku, u 1.8 jsem ji měl jednokabelovou, ale mrkni radši, a knock senzor na zadní stně bloku motoru taková velká matka s kabelem...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)