GalantWeb

motor za motor ?

Offline Pavelce

• Jr. Member
  • **
Mám takové svědění   :mad:  , mohl bych mít jeden funkční motor do zásoby , akorát je z galanta s automatem  a tak mě napadá zda by manuální převodovka sedla na tento motor místo automatu a řídící jednotka je asi také jiná že ?  a nebo né  ?   :o

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Mám takové svědění   :mad:  , mohl bych mít jeden funkční motor do zásoby , akorát je z galanta s automatem  a tak mě napadá zda by manuální převodovka sedla na tento motor místo automatu a řídící jednotka je asi také jiná že ?  a nebo né  ?   :o
Bloky motoru jsou stejný jak pro automat, tak pro manuál. ECU motoru s automatem se dá ošálit propojením kabelů a funguje to pak stejně.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Pavelce

• Jr. Member
  • **
OK , děkuji   , to jsem potřeboval slyšet     :D

Offline Pavelce

• Jr. Member
  • **
Stále Jsem nesehnal vyhovující motůrek pro mého Mišáka  :(  , ale všimnul jsem si že Mitsubishi Eclipse rok 1990 - 1995 má podobné motory jako Galant 1988 - 1992. Nezkoušel někdo tuto výměnu ? 
Někde jsem četl , že ho kdosi nacpal do Colta  , tak teda nevím   :angry:   

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Nikdo nedělá extra motor pro každý model auta s vyjimkou supersportů. Tak si myslím že na 100% najdeš ten samý motor i v jiném mitsubishi a dost možná i v jiné značce
Radouš

Offline Pavelce

• Jr. Member
  • **
To si myslí také , ale hodila by se praktická zkušenost   :undecided:

Offline Benytrans

• Hero Member
No tak motor 4G63 se dávalo do Galošů, do Eclipsů a do Hyundai Sonata teda to se týká dvouvačky...  Ale jestli to jde nějak jednoduše přehodit nevim, ale minimálně blok, hlava, sání asi jo ne??? Zbytek máš v autě...
Mitsubishi Galant  2,0l r.1992
Renault Scenic 1,6 16v 79kW r. 2000

Benytrans@seznam.cz
Milovice (u Nymburka)

Offline blazen

• Hero Member
sežen 4G63T .. někde sem ho viděl naprodej okolo 20tis..

sežen 4G63T .. někde sem ho viděl naprodej okolo 20tis..
A k němu jinou převodovku, poloosy, pal. čerpadlo, elektriku, ECU... Krásně se napíše, udělat to je o dost horší...

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
motor jako takovej si myslím bude všude stejnej
Radouš

motor jako takovej si myslím bude všude stejnej
4G63 se dělal otočenej na obě strany, jak DOHC tak SOHC, jak s rozdělovačem, tak s cívkama.......

Offline blazen

• Hero Member
A k němu jinou převodovku, poloosy, pal. čerpadlo, elektriku, ECU... Krásně se napíše, udělat to je o dost horší...

netuším..ale můžu mu ten inzerát najít.. a vím kdo má případně díly... nebude to žádná hrůza..

To jsem psal Radousovi. Nevim proč si všichni myslí, že 4G63 je universální zaklínadlo...  ^_^ Ten motor má tolik variant, že se o tom Škodovce ani nezdálo.

Offline blazen

• Hero Member
škodovka je to stejné.. potkaly se nám na servise dva B5 passat 1,8T a jeden byl napříč a jeden podélně.. jedno bylo FWD a jedno AWD..

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
škodofka je hnus! mitsubishi to je pravý vůz!!! ^_^

jinak sice ti moc neporadím, každopádně zkus kontaktovat draka nebo lépe (ohledně infa o 4g63T) alíka (nejsem si jist jestli jsou zde ale na mitsubishiclubu se hojně vyskytujou...)
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline blazen

• Hero Member
spíš hledej na zahraničních forech zdokumentovaný swap...

spíš hledej na zahraničních forech zdokumentovaný swap...

www.thegalantcenter.net - doporučuju. Platím tam členství už 4roky, mam tam i pár dobrých kamarádů.

To Trucker - vytáhni si hlavu ze zadku, tenhle web je Drakovo... Alíkovi se swapem drak pomáhal a pak udělal vlastní, takže jedinej, kdo má pořádný zkušenosti s el. instalací u swapu (mechanika je kus za kus, seznamy dílů se dají najít na seznamu na webu výš) je Drak. Ne nadarmo je to guru Mitsubishi... Takovej mistr Yoda.
« Poslední změna: 22.09.2010 - 20:33:04 od Dragon-and-his-Mitsubishi »

Offline tombik

Offline kenry

• VIP Group
to nesnese žádnej komentář....... :anz: :anz: :anz:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)