Podle mě by se měla dát poznat vůle čepů, pokud má zdvižené kolo vůli vertikálně nebo horizonálně. Nejlepší asi ale bude s těmi rameny zalomcovat u čepu, jestli nemají vůli. Alespoň u mě to tak poznat šlo. Pokud to ale hučí, může to být vážně ložisko. S timhle bych si moc nezahrával. Kamarádovi takhle z rána začalo hučet ložisko a večer z toho měl trojkolku... To zamlácení na nerovnostech můžou být ty ramena, mě to dělalo a nešlo to poznat ani na technické ani na sbíhavosti. Pak ještě mohou zlobit stabilizátory? No nejlíp uděláš když si to zvedneš a projdeš. Tohle auto mi dokázalo, že jsou někdy testy zbytečný.. prostě musíš vzít hever. Jinak na podzim sem tam nasadil všechny nový spodní ramena z ebay. Cena byla za komplet i s dopravou 4 tis. Ale je to nějaká pofiderní značka, nicméně mi vystavili záruku na 1 rok a 40 tis. kilometrů. Sice nevím jak bych ji uplatňoval, ale snad si to necucaj z prstu
Jinak co sem se díval, v polsku vyjde jedno rameno v přepočtu na 600. Ale určitě to bude všechno o kvalitě. A pokud mohu doporučit, nejprve se zaměřit na ložiska a čepy, protože tady jde o život
Bez tlumičů s tím pojedeš sice jak na korábu, ale aspon nebudeš ztrácet kola.