GalantWeb

Podvozek na galantu 2000

Offline Ghost Buster

No já mám asi tak půl roku spodní ramena přední od Optimal a spodní zadní od Moog. Zakoupené v CZ. Zatím spokojenost, najeto zatím jen cca 15 000 km... Taky by mě zajímalo jestli má někdo zkušenosti s těmi shity od sousedů...

Offline johny11

No já mám asi tak půl roku spodní ramena přední od Optimal a spodní zadní od Moog. Zakoupené v CZ. Zatím spokojenost, najeto zatím jen cca 15 000 km... Taky by mě zajímalo jestli má někdo zkušenosti s těmi shity od sousedů...
a kolik jsi dal za ty ramena? :mellow:

Offline johny11

ono se to zdá, ta V6 něco váží.. na normální ježdění má síly dost,.. to ano,ale na blbnutí ne. Já si do 200sx koupil motor z R33 skyline GTST.. a vybrali jsme pro něj T3/T04E 50trim AR ex.hous. 63...stím bude zaručeně sranda :mellow:

co k tomu podvozku... zkoušel ty poláky někdo?
Taky by mě zajímalo,jak jsou na tom ty poláci,maj tam celkem slušný ceny.

Offline koty

na ebay v německu  mají taky ty ramena a mají tam i že koupíš jedno nebo 2 ramena za dobrou cenu já do nich půjdu do těch ramen až bude výplata a rád řeknu jaký jsou  nechci kupovat jedno rameno za 4 000 když v německu to mají o půlku levnější.
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline blazen

• Hero Member
no já si koupím do toho ramena co potřebuju jen ten siláč,nipparts ho má a nestojí to nic moc...

ještě ten čep spod těhlice a bude pokoj

Offline Pepe

no já si koupím do toho ramena co potřebuju jen ten siláč,nipparts ho má a nestojí to nic moc...
ještě ten čep spod těhlice a bude pokoj
Jaký čep zpod těhlice ???? Není součástí ramene ??  :(
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Ghost Buster

a kolik jsi dal za ty ramena? :mellow:

Mrkni ke mě do garáže, mám tam ceny...

Já bych byl spíš pro origoš silentbloky, tvrdší nechci.
Kdybyste je někdo objednával dejte vědět, jinak je budu shánět až v létě...

Offline blazen

• Hero Member
Jaký čep zpod těhlice ???? Není součástí ramene ??  :(

nevím,zapoměl sem sei všimnout, ale asi bude.. nevěřím,že nebude

Offline m4rt4s

Pánové zdravím. Před čtyřmi dny jsem si přivezl mazlíka v kombajnu, a už od býv. majitele mi bylo řečeno, že ložisko a PP spodní zadní rameno chtějí vyměnit... Ložisko bez debat SKF, ale rameno, to je jiná.

Chci s tím hned zajet na STK, tak myslíte, že autu nebude vadit, když tam strčím (byť třeba jenom na rok) nějaký to polský rameno za 1200? :-) Furt lepší, než jezdit s vymláceným čepem si myslim...
2.0 Wagon Sportedition

Offline koty

hele robb teď kupoval z aukra  sadu na celou nápravu za 6 000 a je spokojen je to z polska  poláci nedělají jenom špatný věci  zeptej se robba  ten to tam má ani né měsic
V6 forever

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

hele robb teď kupoval z aukra  sadu na celou nápravu za 6 000 a je spokojen je to z polska  poláci nedělají jenom špatný věci  zeptej se robba  ten to tam má ani né měsic

Ten polák to určitě nevyrábí, ale vozí to ve velkym... To už snad radši starline, než jakejkoliv díl z polska... Dyt to je země plná zlodějů... V kombinaci s biblí to z nich dělá dost zajímavou rasu vůbec...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Pepe

Nelze radit - každý majitel Galantu musí zažít na vlastní karoserii záludnost levných výrobků .  :'(    Ale všem držím palce - nutno zkoušet , protože chceme jezdit . :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
Ty ramena jsem kupoval za 5 tácu a nechci se hádat, ale myslim si, že jsou z USA.
« Poslední změna: 11.09.2010 - 20:42:38 od robb »

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Ty ramena jsem kupoval za 5 tácu a nechci se hádat, ale myslim si, že jsou z USA.
Taky si myslim...  :mellow: Amíci na nich jezdí celkem běžne, co jsem na TGC četl.
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline koty

jo i na ebay jde vydět ta sada ramen z ameriky ja to  stejný 
V6 forever