GalantWeb

občas závada s plynovým pedálem

Offline koty

Ahoj mám od koupě takovou závadu,která se děje jen někdy.Když jedu a prostě šlapu a pouštím plyn tak po nějaký době se stane že prostě když na něj šlápnu se lehce zasekne a při větší síle to jako překonám nic nelupne jde to v poho jen se to někdy stane a je to kdyby to bylo zadřený ale to je blbost pač se to stane jen když je to ohřáty a když byly zimy tak se to dělo a jak je teď teplo tak najednou už to nedělá celkem zajímaví.Jinak to lanko a celej plynovej pedál jsem vystříkal a nepomohlo je to jen někdy a ještě mám V6 s tempomatem a ten tempomat taky funguje v poho .Stalo se to už někomu ?
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline Pepe

Zkus rukou přidávat plyn přímo na klapce , jestli neni seklá nebo přidřená klapka .  ^_^
Jestli je to v pedálu , budeš vědět hned . -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline morfes

Mně se to děje furt :D
zvykl jsem si...ale je to nepříjemné, že člověk nemůže plynule dávkovat plyn. Prostě je tam takový schod, kterej je potřeba překonat.
Zkusím taky tu klapku :)
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline koty

no přesně jak říká morfes tak to se mi taky děje ,ale když byly ty mrazi tak po 20 min. jízdy to začalo třeba dělat a zas někdy vůbec jinak děkuju kouknu se na to ovíkendu ^_^
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline hoktar

• VIP Group
mam to asi taky, ale nijak markantni. a spise ze zacatku. a nijak sem se tim nezaobiral.
Galant V6 2.5 24V 2000