GalantWeb

Řídící jednotka

Offline Svejk007

• Newbie
  • *
Zdarec palec,
už jsem tady jednou psal, jde mi o to, odešla mi ŘJ, dostala se mi do ruky jedna, která má úplně jiné číslo než ta moje, nicméně je z úplně stejného motoru jako má můj galoš 2.Ol 8ventil, rozdíl je pouze v rv. můj je 92 ten druhej je 89. Může to fungovat nebo vůbec?

Offline Jindřišák

Kamarád ted řešil jednotku u eclipse 1G, myslím, že to bude hodně podobný problém. Na eclipse 1G se vyrábělo více jednotek a nelze je prohazovat mezi sebou. Stačí to porovnat podle tvého VIN a VIN auta, ze kterého ta jednotka je. Tak bys měl 100% jistotu, že budou stejné. Ale třeba někdo bude vědět.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline Drak

posli mi VIN a kouknu se jake jednotky se daji použit. Problem asi bude, protože se v roce 1990 udělal facelift a změnilo se zapojení některých konektorů okolo klapky
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Svejk007

• Newbie
  • *

Offline tomasssr

No já do svýho galanta 92 2.0 hodil novej motor z 89 2.0, řídící jednotku jsem nechal původní svou a vůbec žádnej problém, takže si myslím,že přehození jednotek by taky neměl být problém.
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw