GalantWeb

sjíždění zadních pneu.

Offline gola08

• Newbie
  • *
Čau chlapy, chtěl bych se zeptat čím vším může být zapříčiněňo sjíždění obou zadních  pneu na vnitřní straně.Sjetí vypadá rovnoměrné. Mám galanta 2.5 V6 1999. Díky moc za typy
« Poslední změna: 02.04.2010 - 17:38:11 od gola08 »

Offline Pepe

Kámo , geometrie .  -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline johny11

Aco unavený pružiny,ty by na to vliv mít nemohly Pepe?Taky by mě to zajímalo..... ^_^

Offline koty

je to geoškou zadní kola máš  totiž lehce do A takže budeš mít odklon mimo toleranci ^_^
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline Pepe

Aco unavený pružiny,ty by na to vliv mít nemohly Pepe?Taky by mě to zajímalo..... ^_^
Když se podíváme na konstrukci zadní nápravy je jasné že tlumič s pružinou je : mimo závěsný aparát , tudíž zkrácením pružiny (nebo únavou ) nedojde k porušení geometrie.  Těhlici drží v jorním závěsu kulový čep a dole jsou stavitelné táhla na silentblocích a kulových čepech . Takže unavená pružina ti položí auto na silnici ale nepohne geometrií .  :lipsread:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline koty

tak tak pepe říka pravdu je to geoškou máš tam excentry na odklon a sbíhavost nech si udělat geo nejlíp 3d je lepší máme jí v práci a je to pecka teď je otázka jestli ty excentry povoliš když ne tak je budeš muset nahřát autogenem ^_^
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline johny11

Když se podíváme na konstrukci zadní nápravy je jasné že tlumič s pružinou je : mimo závěsný aparát , tudíž zkrácením pružiny (nebo únavou ) nedojde k porušení geometrie.  Těhlici drží v jorním závěsu kulový čep a dole jsou stavitelné táhla na silentblocích a kulových čepech . Takže unavená pružina ti položí auto na silnici ale nepohne geometrií .  :lipsread:
o.k díky.Prohlédl jsem si i katalog ^_^

Offline gola08

• Newbie
  • *
Díky moc, byl jsem postrašen že by to mohli být ramena nebo jak říkal johny, ale když je to jen ta geometrie tak je to v poho.