GalantWeb

prodej dílů Galant 88-92

Offline ppeeppee

Zdravím. Mám tu spousty náhradních dílu na galanta rok 88-92, sedan.Jeden je téměr kompletní ale vnitřek rozebraný a naházený uvnitř vozu.Možno odvézt na platě. Motor 4g63 16 dohc, a potom mám ještě jeden motor 4g63 8v, obojí obsah 2.0. Tak kdyby měl někdo zájem tak se ozvěte.
« Poslední změna: 22.04.2010 - 20:15:13 od ppeeppee »

Offline tombik

V jakem stavu a za kolik by byly predni blatniky? A jakou maji barvu?

Offline ppeeppee

blatníky jsou v pohodě a mají stříbrnou barvu. kod přesně nevím, ale můžu se podívat na kapotu. Oba bych nechal za 1500,-plus pošta, nebo jestli si přijedeš? Nebo nabídni cenu.
« Poslední změna: 08.04.2010 - 17:19:05 od ppeeppee »

Offline tombik

Klidne bych asi prijel, mam stribrny auto, takze by mi to usetrilo za opravu reznoucich dilu ktere tam mam :) Dej vedet odkud jsi a tak, treba pres PM a domluvime se nejako :)

Hele a jak jsi na tom se stavem ty listy pod svetlama a vickem nadrze? Tyhle veci uz mi taky chytaji rez, tak by se mi taky hodily jestli tobe nereznou. :-)
« Poslední změna: 09.04.2010 - 00:03:44 od tombik »

Offline tomasssr

No já původně taky plánoval přehodil blatníky (z galanta na ND), jenže nakonec jsem zjístil,že obě auta ikdyž jsou téměř stejný (až na rok 88 a 92) mají jinej odstín barvy (viz foto), takže nakonec nic měnit nebudu a ten pochroumanej blatník si nechám vyklepat.
GALANT 99 100 Kw                    GALANT 92 80 Kw

Offline tombik

Tomasssr: No, vidíš já mám přesně tu barvu co máš na tom na ND myslím :) Akorát mám vzadu plastový nárazníky, ne tenhle plech.

ppeeppee: Jsi schopen říct jakou z těch dvou barev máš?

Offline johny11

Čau,nechci vám do toho kecat,ale bylo by dobrý si porovnat kódy obou barev :roll: I tak záleží na stáří a údržbě laku jednotlivých aut, a jestli stálo auto venku,nebo bylo garážovaný.....

Offline ppeeppee

Jasně, v pondělí se podívám na kapotu a napíšu kod barvy, ale podle obrázku to vypadá, že mám tu trochu tmavší. Ale nerad bych kecal. Co se týče víčka nádrže a lišty pod světla tak jsou v pohodě. Jsem od Domažlic (západní čechy).

Offline tombik

Tak to bych si zajel, je to tak Hodinka dvě cesty :-)
Jinak když kouneš na kód barvy, tak rovnou pak napiš kde ho mám hledat já :D
 Akorat nevim jestli mickou nebo novym vozidlem. Micku připravuju na depozit.. :'(.už začíná zimním a podobným ježděním trochu trpět, tak mi moudrý kamarád a Dragon doporučili depozit, pokud to auto mám rád a chci jej udržet do veterána.

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Moudrý ve mě evokuje starý..... Tak bacha na jazyk..:-D
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline tombik

Tím moudrym byl myšlen ještě jiný kamarád, pro tebe stačilo označení Dragon (to že jsi chytrák tu ví kažsdý :D )

Offline ppeeppee

Tak tady je štítek s kodem barvy, je to až ten řádek dole. A najdeš ho když zvedneš kapotu tak zespoda nahoře na pravém rohu. Tak se koukni a dej vědet.

Offline tombik

Tyjo, podle tech kodu mam nejakej trochu jinej model a jinou barvu :-( Mam barvu B45 70W H72

Mno, chtelo by to ty dily nejak porovnat. Tak bych kdyztak vyjel s Galantem abychom to mohli rovnou zkouknout.

A nebo, nemohl bys udelat par fotek tech blatniku, vicko nadrze a tu lištu pod svetlama??

Promin, vim ze si navymejslim  :undecided:
« Poslední změna: 18.04.2010 - 14:01:02 od tombik »

Offline ppeeppee

Jasně že jo, ale asi až o víkendu.

Offline tombik

Zadnej spech. Auto chci stejne davat do kupy a do depozitu az na konci leta.

Offline ART

• Full Member
Ahoj, byly by takový střešní krytky kterými se překrývá uchycení pro střešní nosič? Stači mi i jen dvě (L+P) se zobáčky
dříve <PEUGEOT 605> - uspokojivých 190 hp
nyní <MITSUBISHI GALANT 2000GTI> - líných 144 hp
příště <nějaký rychlý osobní vůz>

Offline ppeeppee

Určitě ano, ale pro jistotu se podívám.

Offline ART

• Full Member
Tak se prosím podívej jestli je náhodou máš. Byl bych za ně moc rád :mellow:

Offline ppeeppee

jasně podívám. Mám i zahrádku kdyby měl někdo zájem.

Offline ART

• Full Member
Nechci nějak uhánět, ale jak to dopadlo, objevil jsi to na střeše? nebo jsi to zatím nestihal: )