Tak obě ložiska jsou vyměněné, k tomu rameno, geomertie kol a přetočení kotoučů za 11 200 Kč. Mylím na znaškový servis dobrá cena. Je to se zárukou. Já si to udělat neumím a koupit díly přes net o pár stovek (připouštím někdy i tisíc) levnější neumím. Neznám přesná čísla a pod. Má to pro mne laika jednu zásadní nevýhodu: mohu koupit něco, co nebude vůbec na moje auto pasovat, pak následuje složitá reklamace a pod., navíc si neumím představit postup.... Dojedu do servisu a řeknu: " vyměňte mi ty ložiska, tady máte moje, jsou o pět stovek levnější, koupil jsem je z internetu..." a odejdu do práce.... fajn, oni to rozmontujou a za dvě hodiny volají, nesedí to, dovezte jiné .... a pod.... Toto však odpadne, když si materiál shánejí sami a já si objednám práci na klíč = výměna ložisek a basta. Vím je to dražší, ale celou odpovědnost berou na sebe oni. A´t si to shánějí a zoušejí a reklamují jak chtějí. A jak říkám, v Opavě nabízejí originály i druhovýrobu. Zatím se nikdy zásadně nelišili od internetových cen.
Jinak hučení ustalo. Zůstalo jen něco malého, což jsme se zhodli je asi od pláštů.
Mitsubishi Lancer 1,8, r.v. 105 kW, 2008