GalantWeb

koupě dílu

Offline koty

Ahoj chci se tu zeptat jestli někdo nemá slevu v mj auto nebo jinde budu kupovat ložiska a mám vyhlídlé ty skf asi 3500 ,-  no a proto se ptám jestli někdo tu může hýbat s cenou dolu jako že má slevu na díly nechci to tahat z ciziny . -_-
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline Ghost Buster

Hoj, slevu nemám, ale taky budu kupovat ložisko (Taky SKF). Takže jestli někdo zná nějakej způsob jak je pořídit levnějc, rád bych se přidal  -_-

Offline koty

ahoj v kelly mají nějaký ložisko za 2000 a tam píšou že to je ložisko s nábojem jen za 2000 to je podezřelý má někdo skušenost je to výrobce starline.
V6 forever

Offline Pepe

ahoj v kelly mají nějaký ložisko za 2000 a tam píšou že to je ložisko s nábojem jen za 2000 to je podezřelý má někdo skušenost je to výrobce starline.
Jak dlouho ti vydrží ložisko s nábojem za 2 000,- , když ostatní ho nabízejí za 6 500,-anebo samotné ložisko za 4 000,- ???
Starline   ------ newer .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline koty

jen jsem se ptal že jinde jsem ho neviděl -_-
V6 forever

Offline Ghost Buster

Nic na čem je nápis Starline do mého auta nesmí. Je to povětšinou prvotřídní shit... :lipsread:

Offline koty

koukal jsem a ložiska beru tedy od mychak-tym má tam největší výběr za slůšný ceny  -_-
V6 forever

Offline vili

• Jr. Member
  • **
Ahoj lidi,
měnil jsem přední ložisko na na 2,5 V6 r.v.1999, ložisko stálo 3,5 tis.
V blízké době budu muset vyměnit i druhé  a tak jsem se pídil po slušné ceně a našel jsem tohle: http://www.exvalos.cz/e-shop/
Cena s daní je do 3tis.Kč. Zatím jsem u prodejce neověřoval jestli skutečně odpovídá kostrukčnímu uspořádáni, protože obrázek u zboží jče pravděpéodobně jen ilustratiní ale podle označení by ložisko mělo být správná.
Na stránkách prodejce je i katalog pro všechna možná auta.
Zatím je to jen tip ale brzo to ověřím.

Offline Ghost Buster

Čauves,

díky za tenhle odkaz. Dej vědět jak to dopadlo. Pepe mě pěkně nahlodal, tak se možná do těch ložisek pustím sám s menší pomocí.  :-D

Offline koty

na tý ztránce mají ty ložiska na žraloka je to VKBA 3307 ale není tam skladem je tam psáno jen na dotaz jinak stojí 2500 bez daněa s daní 3000 jako de to ale aby mi přišlo to co potřebuju myslím tím sadu a ne samotný ložisko.Jen bych chtěl ještě tady někoho se zeptat jestli to ložisko myslím tím to označení je zprávný bral jsem to podle čísla v autokelly a v mjauto ,ale v elitu je číslo 3306,tak jestli mi to někdo potvrdí jestli je to správně  :D
« Poslední změna: 29.04.2010 - 17:09:31 od koty »
V6 forever

Offline koty

na této strámce je  http://www.exvalos.cz/eshop.php?BRSR=330&typ=podle_skladu&one=&two=&thre=&vyhledat=&sklad=12    -_-  jinak to je tedy jako sada šel bych do toho ,už jsem tam i napsal jestli je skladem nebo ne ,dám vědět  -_-
« Poslední změna: 29.04.2010 - 17:22:11 od koty »
V6 forever

Offline Pepe

Sada je myšleno a v obalu : ložisko, matice, závlačka .  Toto objednáváš . :-D

Offline koty

to vím to jsem myslel  :D ale to číslo souhlasí na galanta myslím to skf
V6 forever

Offline Drak

VKBA 3306 je lozisko do zadniho kola
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline koty

OK díkes draku takže 3307 je předek  -_-
V6 forever

Offline Ghost Buster

jj 3307 předek.

Jen dotaz. Ložiska jsou pro všechny motorizace stejná? Nerad bych opět narazil a objednal něco co budu zase posílat zpět  :-D

Offline Pepe

jj 3307 předek.

Jen dotaz. Ložiska jsou pro všechny motorizace stejná? Nerad bych opět narazil a objednal něco co budu zase posílat zpět  :-D
Jediná změna je u zadní nápravy aut 4WD .Jinak  VKBA 3306 , VKBA 3307 jdou i na tvé afto . ^_^
« Poslední změna: 30.04.2010 - 17:03:20 od pepe »

Offline koty

Ahoj kluci tak jsem tam psal a ložiska mají skladem  :D takže až bude výplata skusím to tam objednat a pak vám řeknu  -_-
V6 forever

Offline Ghost Buster

Tak super, taky po výplatě objednám...

Offline koty

ahoj tak ložiska jsem v úterý objednal a ve středu mi napsal že zavolá jak to vypadá ,zatím nic nepsaly ani nevolaly  :(
V6 forever