GalantWeb

poradnej slusnej servis - praha

Offline Rob

• Hero Member
jj, asi jo, zkusím to testnout, kam až se nákaza rozšířila.

Offline Pepe

Nebude daleko, ale když to řízneš v A-čku, nesrovnáš to . -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
hm, takže, říznout to v b-éčku a lakovat celej blatník?

Offline morfes

kup novej podběh a na něm uvidíš, kam až se to bude řezat...do toho horního okraje. Mně to dělali v létě i s nástřikem a vzali celej blatník + horní rám dveří. Jinak by to bylo fakt vidět.
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Rob

• Hero Member

Offline morfes

jj přesně tak... s nějakejma blbostma okolo (nová anténa, oprava + nástřik nárazníku) to bylo do 10 klacků. Jenom bych nástřik doporučil někde jinde - zřejmě to vůbec nedělali v bezprachovém prostředí a je tam celkem dost zanesenýho bordelu v laku :'( ale jinak to ani není poznat :) a vypadá to krásně nově :-D
Mitsubishi Galant 2.5 V6 24V - r.v. 2000, 120kW, Poděbrady - Střední Čechy

Offline Pepe

hm, takže, říznout to v b-éčku a lakovat celej blatník?
Na mém voze to řezali mezi A a B , teď na jaře mě čeká lak - blatníky celé , u kombíku pod okna a k tomu se přidá haubna a přední nárazník .  -_-

Offline Pepe

Díky za odkaz, asi mě to nemine, to auto už dělá chvilkama tolik zvuku, že nevim ,kterej poslouchat dřív.  :evil:
Robbe, kup velké WDčko a prostříkej cele podvozek- v místech kde je nápravnice chycená ke kastli a bude klid , totéž mám se svým vozem . Proto budu kupovat přední nápravnici a měnit i s gumovýma vložkama mezi díly . :undecided:

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

Ze známosti synův spolužák a ještě nevim termín . :undecided: Nemůžu nic slibovat ale optám se .

Offline Rob

• Hero Member
Já mám novou el. stříkací pistoli, ale tím už se dneska auto asi nestříká, co?

Offline Pepe

A proč ne ? Jestli dosáhne slušný tlak na trysku, tak by to mělo jít . :undecided:

Offline Rob

• Hero Member

Offline johny11

Čeká mě zadní lem, kde je lepší to říznout? Dole u koroze...A... nebo až nahoře..B.. ?
Ahoj, lem uřízni v bodu B pokud možno o něco výš,tam co se ti ztrácí prohnutí blatníku,budeš mít tím pádem méně práce s kitováním.Dole to řezat je špatný,stejně bys zjistil,že musíš jít ještě kousek výš,ta koroze většinou zasáhne větší část blatníku a špatně se to srovnává.
Až to vyřízneš,tak si nový lem zastřihni tak jak budeš potřebovat,přilož ho na blatník a obkresli, lem musí být o cca 1cm vyšší než to co jsi na blatníku vyřízl.Pak vezmi falcovací kleště,nafalcuj blatník tak aby ti do něj lem sedl.Děrovací kleště nepotřebuješ,lem přivař k záhybu falcu.Ale dávej pozor,musíš to bodovat od jedné strany,jinak se ti to zkroutí a pak se z toho pos... až to budeš kitovat ;)

Offline Rob

• Hero Member

Offline johny11

čau marode, díky za radu. :-D
Čau  :D teť to tady čtu,co máš za el. pistoli?

Offline Rob

• Hero Member

Offline johny11

Offline Rob

• Hero Member

Offline johny11