tohle není kombinace syntetika akrylát,pokud použiješ syntetiku,kterou následně přelakuješ akrylátem,tak do 10minut je to celý popraskaný a můžeš začít znovu od základů...Navíc já osobně jsem ještě nenarazil na syntetiku ve spreji.
Tohle spíš vypadá na to,že se lak špatně navázal na metalízu a časem se začal zvedat.Je důležitý začít včas stříkat lak,jinak se s metalízou nespojí.Akrylátový lak ve spreji stojí za prd,protože nemá tak vysokou kryvost a pružnost jako lak,který ti nalejou někde v lakovně a ty si ho potom sám natužíš a naředíš.Když buděš stříkat vrstvy rachle za sebou,tak ti to spíš poteče,než aby se to zvrasčilo,to spíš se to zvrásčí,když uděláš dvě nebo tři vrstvy a tu poslední uděláš až tak za půl hodiny,nebo dýl.Pokud budeš stříkat ve spreji,nech si do spreje namíchat i lak a budeš mnohem spokojenější.Motip je dobrej v metalíze,ta je suchá a málo kdy se stane,že steče,ale lak stojí za prd.Je na venkovní prostředí,ale já osobně jsem s výsledkem nikdy moc spokojenej nebyl.
Sprej je dobrej,když děláš menší věci jako třeba lišty držáky atd. a nebo třeba kombinace dvou odstínů v metalíze,když to nepřeženeš,tak to vypadá opravdu dobře
Na větší plochy je lepší pistole.
Přikládám foto svojí profi pistole pro ty,co chtějí vědět jak asi vypadá