GalantWeb

Diag. mut 3 a galant

Offline koty

Ahoj kluci občas při jízdě se mi stane ,že se z ničeho nic rosvítí check a TCL off  a když vypnu a  zapnu zas motor tak to zmizne a třeba se objeví za tyden nebo za 2 týdny nebo i za měsíc.Tak jsem v práci vzal diag. Mut 3  od mitsu a furt jsem to nemohl rozchodit ,nechtělo to komunikovat s autem jako kdyby to bylo nezapojený a mě napadlo že mám rok 98 a jestli náhodou tam patří mut 2, kterou nemáme .A jestli nevíte kdo by mohl mi vyčíst tu chybu ne v aut. servisech nechci platit pálku někdo jako soukromník jestli by nezjistil jestli je nějaký čidlo v pytly nebo tak.
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline Pepe

S tímto softem bys měl načíst celý afto i se zámkama. :mellow: Je divné žes to nenahodil . :angry:
Můžem se domluvit a sjet to na Evoscanu .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline koty

No ještě si dám auto na dílnu a skusím to a pokud mi to nepůjde tak si tedy pepe s tebou domluvím pokud budeš mít čas na mě si hodnej  -_-
V6 forever

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
Moj galant som spojil ale tiež iba s MUT II Ta nabehla pekne .  :o
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline Pepe

Koty , co ta diagnostika ????? Jak je výše napsáno    MUTll EFI    . ^_^
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline koty

Ahoj zítra na to vlítnu dávam auto na dílnu tak doufám že to rozchodím pokud ne tak mám smolík  -_-,jedině se pak jen domluvit někdy s tebou
V6 forever

Offline koty

ještě mě napadlo že se dávají karty do toho vci jak je u mut 3 ta černá krabice tak se zeptám v práci jestli tam nějaká na starší auta neni
V6 forever