GalantWeb

táhla řízení

Offline koty

Ahoj .chci se tu zeptat na autě mám vůli v řízení v tom kloubu od táhla ,koukám třeba v elitu a mj auto a tak a mají ty táhla jinou délku jestli to vadí a otázka je jestli se mění jedna strana normálně ta špatná nebo bych správně měl vyměnit obě strany stejným zakoupeným táhlem  -_- nikdy jsem to neměnil vím jak na to ale ptám se jestli to je jako u tlumičů nebo brzd
V6 forever
Mitsubishi Galant '98 winter edition 2.5 V6

Offline Pepe

Vyměníš li jen jedno táhlo , nic se nestane.  Pokud má vůli jen jedna strana , no problem.    Lesjofors . :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline koty

jj a ještě u těch táhel jsou průměry jako typ m14 a tak a nějaký mají m16 tak mi příjde že to je blbost že to je na galanta zrovna bojím se když to objednám auto mám vybraný tak mi příjde táhlo který tam nedám :( nevyznám se v tom,jinak se zítra zeptám kolik mě bude stát origo mitsu.
V6 forever

Offline Pepe

M16x1,25 je závit do pístnice řízení a M14x1,25 je na kulový čep řízení. Myslím si že origo budou drahý , Nipparts  u Kellyho
stojí kus 1600 . :o

Offline koty

v mj auto maj nip parts a tam to stojí podezřele málo to táhlo http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=15&  a ještě jestli ta délka těch táhel je důležitá abych na geo pakudělal sbíhavost
V6 forever

Offline Pepe

v mj auto maj nip parts a tam to stojí podezřele málo to táhlo http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=15&  a ještě jestli ta délka těch táhel je důležitá abych na geo pakudělal sbíhavost

Tak vem Nipparts a jukni udélky táhla je i psán typ vozu na který to jde . Máš Legnum ????- Ne  :laugh:

Offline koty

Ahoj tak dnes jsem měl auto na dílně.Naplnil jsem klimu,pak jsem koukal na tu vůli v tom táhlu a zjistil jsem že mám lehce ďoblou manžetu na poloose a trochu vyteklá vazelína takže musím vyměnit ještě to.Pak jsem tam nakonec toho muta 3 dal fachčí to jak má měl jsem jednu závadu s tcl byla to sporadycká zavada něco s ventilama smázli už se to neobjevilo,takže cajk.
Pak ohledně dílu origo táhlo by mě stálo přes 2 000 což je dost,pak jsme koukali v parts pointu a tam mu vylezlo mayle co je podobný origu je to za 600 asi neptal jsem se na nip parts protože jsem spěchal tak se chci zeptat vás jestli mám vzít mayle nebo nip parts ,prodejce mi říkal že to mayle není špatný že děla slušný díly.tak nevím,díkes za rady. -_-
V6 forever

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Ani s Meyle ani s Nipparts neprohloupíš, já to na Galanta dával pořád. :mellow:
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline koty

OK díkes jsem bažant tak se ptám na skušenosti starších  :D díkes moc
V6 forever