GalantWeb

Autobatéria

Offline Hoody

Zdarec, tak se mi stalo nevyhnutelné, přišli první mrazíky a baterka dosloužila... Mohli byste mi poradit nějakou s kterou máte dobrý zkušenosti?Potřebuju hlavně aby startovala za jakýkoliv teploty. Momentálně mám ve žralokovy orig. mitsu 62Ah asi 230x180x180. Můžu si dovolit do něj dát např 74Ah a bude to mít nějaký pozitivní efekt(krom toho že budu moct nechat dýl svítit s vyplým motorem) při startování v mrazech?
jezdím za LPG ;)

Offline kenry

• VIP Group
Zdarec, tak se mi stalo nevyhnutelné, přišli první mrazíky a baterka dosloužila... Mohli byste mi poradit nějakou s kterou máte dobrý zkušenosti?Potřebuju hlavně aby startovala za jakýkoliv teploty. Momentálně mám ve žralokovy orig. mitsu 62Ah asi 230x180x180. Můžu si dovolit do něj dát např 74Ah a bude to mít nějaký pozitivní efekt(krom toho že budu moct nechat dýl svítit s vyplým motorem) při startování v mrazech?

Možná je to rada do pranice ale bejt tebou zkusim gelovku máš na 10 let pokoj... ](-: ](-:
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline BlackJack

Když si dáš do Galanta baterii 72-74Ah nemělo by se nic stát. Budeš mít k dispozici větší kapacitu a lepší startovací proud. Taky tam mám nacpanou 72Ah v provedení "pravá" a bez problémů.
Jinak ale silnější baterii využiješ pouze při tom startování. V zimě to bude takové větší plus.
Mitsubishi Galant - 2.0 (100kW) - 4G63

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Možná je to rada do pranice ale bejt tebou zkusim gelovku máš na 10 let pokoj... ](-: ](-:
Gelovka nemá delší životnost. Byla vyvynutá pro motorky a jiné stroje kde je větší riziko převrácení nebo nutnost uložení v leže
Radouš

Offline Hoody

Tak sem si našel tuhle http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=262_274&products_id=6465 je to japonská značka, rozdíl mezi 72Ah a 74Ah je minimální, akorát se trochu bojím že se do galanta nevleze :/ (Rozměry (délka/šířka/výška):278/175/190)
jezdím za LPG ;)

Offline BlackJack

Tak sem si našel tuhle http://www.nejlevnejsiautobaterie.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=262_274&products_id=6465 je to japonská značka, rozdíl mezi 72Ah a 74Ah je minimální, akorát se trochu bojím že se do galanta nevleze :/ (Rozměry (délka/šířka/výška):278/175/190)

Mám ten stejný rozměr baterie (Bosch Silver 74Ah, 680A) a vleze se, i když ne do původního výřezu pro baterku. Neměj ale strach. Nikde se nepohne, nevypadne, nevyklouzne.

Offline Hoody

Tzn že si musel vyndat ten plastovej kryt ve kterým je normálně usazená, a ještě ti trochu přesahuje?
I když je fakt, že i když přesahuje na délku, tak by to nemělo vadit, protože by pořád měla jít upnout do těch tyček ne?
jezdím za LPG ;)

Offline BlackJack

Baterka je tam a ničemu nevadí. S nadsázkou můžu říct, že by se tam vešla i větší. Upnout do tyček ji lze v pohodě.
S délkou kabelů to taky nejspíš bude v pohodě, mám baterku s provedení "plus vpravo"