GalantWeb

zápach při vyšších otáčkách (6A13)

Offline Sub-Zero

Při vyšších otáčkách, okolo 3500, jde cítit zápach jakoby špatně spaleného benzínu, či oleje. Při nižších otáčkách není citit nic, anebo je to tak nepatrné, že to necítím.  Jde o motor 6A13 (2500l/24v/6V). Poradíte někdo. Servis bude samozřejmě možnost na konec.
Galant r.v.96  2.0l GLSi stříbrný
Galant r.v. 98 2.5l V6 Sport edition

Offline swiftt

• Galant 1998 2.5v6 Audi A3 1.8T Audi A6 2.5tdi V6 Mercedes ML 500 Amg w163 Opel astra J 1.7 cdti
  • Hero Member
netečie ti niekde olej po motore.... ?  :angry:
Galantík 2.5 V6 AT po vela spokojnych km predaný.
215000km pri kupe
486000km pri predaji

Offline blazen

• Hero Member

Offline kenry

• VIP Group
Na motoru Ti vede taková hrazda a na ni jsou vstřiky....tak at Ti někdo šlápne na plyn třeba až na omezovač někde máš prodřenou trubičku ... koukej spíš na místa kde sou trubičky nebo hadičky blízko sebe  dřou o  sebe a udělaj  si dirku já to hledal dva dny ... ve finále to na volnoběh vubec nebylo znát až na válcích mě to postříkalo....je to tenoulinkej poprašek ...kterej se vypařuje ... a na volnoběh to asi nenajdeš ale smrdí to hnusně... a ted si představ že by se tam někde kdekoliv objevila jistkra... představa toho mě pěkně vyděsila....takže na válce a na dvojku....a bacha na oči....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Sub-Zero

díky, kouknu na to.

Offline Pepe

Těsnění víka ventilů - nebo olej teče na svíce- . Obojí chce nové těsnění víka  - olej kape na svody . :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline kenry

• VIP Group
Těsnění víka ventilů - nebo olej teče na svíce- . Obojí chce nové těsnění víka  - olej kape na svody . :undecided:

nebo tak....hele pepe nezbyl Ti ten konickej filtr.....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Sub-Zero

S tím olejem na svodech je to možný. Špatně těsní  olejové víko.  Jinak hledal jsem i tu druhou možnost půl dne, a nic jsem nenašel.

Offline Pepe

Ještě mě napadla spálená spojka . :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001