GalantWeb

tlučení v oblasti př.ramene

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
co mi zbejvá když to auto potřebuju ještě 2-3 roky.
Však jsem se snažil hledat levnější náhradu ale bohužel. Až budu vrakovat tak ji vyndám a někomu ji střelím. To bude jediná věc kterou jim nenechám
Radouš

Offline Rob

• Hero Member

Offline Werewolf66

Werewolf: Už jsi našel závadu?
Díky.

caw, bylo to zadni rameno na prave strane....dneska prislo, tak sem ho rovnou vymenil....konus jeden zasr***j.

jinak asi budu radeji mlcet kolik uz sem v tom utopil penez :D...a kolik jeste asi padne, pac mam roupy ze budu vymeslet nejaky koniny s lakem :)

Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
no já jen napíšu že tento jev potvrzuji  :D a to přední spodní rameno mě po haluzi vyšlo na 750 ale hned ho pak na netu zdražili na něco kolem 1800 asi tam měli špatně napsanou cenu protože sem vpodstatě levnější nenašel a navíc zrovna to bylo na pravou stranu takže luxus....rameno se před necelým měsícem vyměnilo a ejhle, ukázalo se že i levé je v čudu ikdyž ne tak moc ještě tolik neklepe při každé díře, rozjedu nabo zatáčení pod plynem.....takže mě čeká ještě levá strana ale už asi za cenu kolem dvojky.....

jinak dá se někde sehnat levněji???? vím, moc nadějí si nedávám ale cokdyby......anebo šel by tam vyměnit nějak čep??...no samo domo asi těžko no nic.....
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Stillfish

Tak na nějakou dobu klepání částečně ustalo nebo jsem tomu nevěnoval tolik pozornost... Teď mi to začalo tlouct znova a o dost výrazněji ](-:, tak jsem to znova prověřil...a fakt...už našel jsem vůli v levém  zadním rameni, takže rovněž potvrzuji stejnou "diagnózu" :roll:.

Trucker: Na netu to levněji asi neseženeš, já jsem toho moc nenašel...
Co si myslíš o tomto?: http://www.nahradni-dily-zh.cz/zbozi/138674/Leve-zadni-rameno-MITSUBISHI-GALANT--EA0-.htm
Warewolf, Trucker: Kde jste kupovali?
Díky za info.
Shit happens.

Stylové obaly na mobil: www.obalynamobily.cz

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline Werewolf66

Jo, a az budu shnaet tak zas nebudou...to k nastvani :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
a) já to kupoval u nás v autopdílech ale co to bylo za značku ti teď neřeknu....ale jak říkám bylo to vpodstatě od nejlevnější firmy.....na netu někde kolem 1800....

a ty z aukra  vydrží aspoň chvíly? třebas 2 roky??? v lednu chci případně ještě udělat stk a pak bůh ví, rád bych se dopracoval ke žralokovi nebo sigmě a úplně neraději k diamantemu :D
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline m4rt4s

No, ty zadní ramena mě celkem naštvaly... Já kupuju z Německa originály za 3000, protože nejsou k sehnání a najednou vyskočí tohleto za 550. ](-: ](-: ](-:

Jinak těm ramenům z aukra bych na nějakých 30-40 000km věřil. Zicher to bude značka SRL :)
2.0 Wagon Sportedition

Offline Werewolf66

Tak, trochu to tu ozivime, vcera sem jel z Prahy smer Hradec kralove po dalnici a na panelovem useku se obcas ozvalo to znamy tluceni z preva ze predu, tak sem pod to dneska vlezl a na tom zadnim ramenu je bloule, jako by od kulaku, ale nevim jestli uz tam byla kdyz sem to tam montoval....

Offline Pepe

Ta boule je součást spodního zámku . Demontuj tyto kuláky a zkontroluj jejich vůle , jestliže jsou o.k. , klepot jde odjinud  - tím jsem se zabýval asi před měsícem . Utržené šrouby - jejich odvrtání a oprava závitu . Je to dlouhí šroub na krytce silentbloku banánu - spodní rameno zadní na přední nápravě .  Vrzalo a klepalo to dlouho , než jsem se rozhodl to opravit .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Werewolf66

A je jeste nejaky jiny zpusob jak zjist kterej cep to je niz bych to musel sundavat? ja do toho vcera prez hodinu busel, matku co sem nastouboval na ten cep abych si neznicil zavit sem zklepal asi na pulku jeji puvodni velikosti a ani se ta svine nehla. ](-: ](-: ](-:

Offline Pepe

Já koupil stahovák na kuláky - ale jde naklepat ta část těhlice v které drží kužel a přes tyč klepat do ramena těsně za kulákem .  Anebo demontovat upevňovací šrouby ramene  a zjistit stav kuláků takhle . Ale problém bude ty šrouby dostat zpět . :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001