GalantWeb

tlučení v oblasti př.ramene

Offline Werewolf66

on je problem, ze to obcas bouchne pri prerazeni kdyz pustim spojku, tohle mi delala felicie, ale tam byl vybouchanej silent blok na prevodovce....ale galant nic podobnyho nema. A pokud by to byl nejaky jiny silent blok, tak by to vrzalo/bouchalo pri prejeti kazdy nerovnosti, ale me to obcas bouchne a obcas zas ne. Navic se ty zvuky ozivaji z prave strany a z prostredka mam pocit. Zkusim v pristim tejdnu ukecat znameho at mi to zvedne abych se poradne podival.
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

Pokud nemáš Workshop manual na Galant , tak si ho stáhni a prostuduj kde všechny silentbloky jsou a kde to může klepat .
Když zvedneš afto , zkus zahýbat kole a zjistit vůli na tyčce řízení - tuto závadu jinak než zvednutím vozu nezjistíš . -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Werewolf66

vule v rizeni je na strane ridice, je to ani ne 5mm ale to bouchani se oziva z druhe strany.
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Stillfish

Vypadá to, že mám podobnej problém jako Werewolf :mad:. Zdá se, že zvuky se ozývají zepředu. Před půl rokem jsem přitom měnil tlumiče a spodní ramena. Nikde jsem teď nenašel žádnou vůli. Nemůžu přesně identifikovat odkud ten kravál vychází, ale vypozoroval jsem, že se to ozývá nejen při přejezdu nerovností, ale taky úplně pokaždý při rozjíždění v momentě kdy po zařazení z 1 na 2 pustím spojku.
Napadá vás něco?
Werewolf: Už jsi našel závadu?
Díky.
Shit happens.

Stylové obaly na mobil: www.obalynamobily.cz

Offline Drak

silenbloky motoru by to mohly i být, hlavně ten zadní za motorem rád odchází
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)

Offline Pepe

Takhle klepou banány . :undecided:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Radous

• Hero Member
taky bych řek. Furt tam něco tluče ale čep se zdá že volnej není a ani na stk to nepozná. Musíš ho vyrazit ven a uvidíš jestli má vůli
Radouš

Offline kenry

• VIP Group
Takhle klepou banány . :undecided:

takhle přece nemužou klepat banány.... leda by byli v bedně to oak jooo....(smajlík co tluče hlavou vo zed).... :-D
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline Stillfish

Měnil jsem pouze spodní přední ramena, ty byly KO. Horní se zdály být v pohodě.
Jj, mohl by to být i ten silentblok motoru, to by aspoň nebylo tak drahý :roll: Díky Draku za menší naději, že nebude zas výplata v pr.... ^_^
Shit happens.

Offline Ghost Buster

Stillfish: Mě se ozývalo pravidelné klepnutí při řazení z 1 na 2 a až na několikátej pokus přišli v servise na to, že je vůle v řízení, ale přímo v modulu. Naštěstí je tam možnost ten šnek přitáhnout, takže to bylo bez náhradních dílů. To klepnutí se také ozývalo při přejezdu podélných nerovností.

Poznalo se to při zvednutí auta a pouze otáčení / kmitání volantem. Při hýbání kolem na heveru vůbec nic slyšet nebylo. Tak ještě zkus tohle.

Offline Stillfish

Ghost Buster: Díky moc za radu, určitě to vyzkouším :roll:.
Když jsem se díval na úpravy, který jsi realizoval na svým Galantovi, tak mě tak napadá, že já jsem toho svýho pořídil v hodně podobným stavu... začalo to tlumičema...pak to vrzalo při zatáčení a řízení šlo ztuha, přesně jak popisuješ, takže jsem měnil spodní ramena...mimochodem díky tvýmu příspěvku jsem neotálel a vyměnil je zavčas.Dík...no, a když se tak dívám na ten seznam tvých úprav, tak mě toho čeká asi ještě dost :angry:, a to teprv teď v létě budu měnit rozvody...
Shit happens.

Offline Radous

• Hero Member
A to ještě zjistíš že máš dole všechny dveře shnilý, pak ti upadne vejfuk, na stk ti oznámí že rameno na zadní nápravě je volnější, utrhne se ti řemenice na klice, vyměníš spojku, uděláš komplet brzdy a když to pak spočítáš tak zjistíš že si nechal v opravách polovinu novýho auta + pořizovací cena a seš na zánovním fordu focusu. Na moje galoše to už taky přichází ale já nic opravovat nehodlám. Jen potřebuju aby to dojezdilo 2 roky do konce stk a pak to někomu nechám, nebo ho zvrakuju. Možná by si ho ještě nějakej blázen koupil ale to už bude časovaná bomba :D
Radouš

Offline Stillfish

Jj, tak vejfuk už jsem taky měnil, kotouče a destičky taky všechny komplet, se spojkou počítám...
Je toho moc... Ale ford focus bych nechtěl, já na Galoše nedám dopustit.
Už vidím ty opovržlivý pohledy co na mě zíraji a klepajíc si na čelo myslí, že jsem blázen. Ano, jsem. Jsem jeden z těch bláznů, co by si koupili i tu tvou časovanou bombu ^_^
« Poslední změna: 19.06.2011 - 18:53:35 od Stillfish »
Shit happens.

Offline Radous

• Hero Member
Já na něj taky nedám dopustit ale už je to stará vrána
Radouš

Offline Stillfish

Hm, to je fakt, určitě budu sdílet podobnej názor, ale až za pár let :roll:
Shit happens.

Offline Ghost Buster

Stillfish: Tak jsem rád, že si ty ramena stihnul včas  -_- Proto jsem to tu postoval, aby někdo nedopadl jako já. Mimochodem, rozvody už mám koupený, jen co opravím tu řemenici, tak jede auto do servisu na rozvody, vejfuck udělám v létě  :D

a Ano, jsem taky blázen! protože jsem do toho auta už taky narval peněz a času, ale nelituju ničeho  -_- Auto je to skvělý a diskuzi o novém autě nemá cenu začínat nanovo, viď Radousi  -_-

Offline Rob

• Hero Member
Stillfish: Tak jsem rád, že si ty ramena stihnul včas  -_- Proto jsem to tu postoval, aby někdo nedopadl jako já. Mimochodem, rozvody už mám koupený, jen co opravím tu řemenici, tak jede auto do servisu na rozvody, vejfuck udělám v létě  :D

a Ano, jsem taky blázen! protože jsem do toho auta už taky narval peněz a času, ale nelituju ničeho  -_- Auto je to skvělý a diskuzi o novém autě nemá cenu začínat nanovo, viď Radousi  -_-
     jj, vítej v klubu!!  ^_^

Offline Radous

• Hero Member
já jsem sice taky blázen ale trochu se krotím  :D
Radouš

Offline Rob

• Hero Member