GalantWeb

nejede blinkr ale vystražné ok, pojistka taky ok....:/ OPRAVENO!!! :)

Offline kenry

• VIP Group
no šťourám šťourám ale přiznám se, kolikrát co udělám jsou takové fušeřiny....

no ale vpodstatě od mala sem si zapojoval nějaké světýlka s přepínačem tak na autě mi diody taky celkem jdou i zapojení, jak jsem psal, zkoušel jsem (úspěšně) start čudlem....

teď mi zbývá nahradit nefunkční osvětlení kufru a udělat interiér plus mi zbývají dodělat dvě tlačítka, teď mi přišly diody za skvělou cenu takže už mám zase s čím dělat :D

no a pokud bys chtěl, mohl bych ti hodit foto jak to vypadá (ta přístrojovka) třebas do mojí galerky...ještě sem dal místo parkovaček bílé ledky a teď večer to vypadá skoro jak bílé xenony :D no a jinak klasické h4 sem vyměnil za tu s tím modrým sklem...takže už to nesvítí do klasické žluté barvy ale je to aspoň pro mě, pěknější a bělejší barva...:)

No nevim jestli nějaký foto najdu ... mišku už nemám ale zkusim to...
Když diod kopíš víc jsou lepší ceny....
Poiš trochu ten start čudlem... včera sem jel bmw sedmou v naftě a ten ho má... dobrá věc
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
no, vytahal jsem dráty (tuším 5 jich je) měly by tam být tuším 3 silnější ty byly k startování takže sem to napojil na čudl a ty tenší jsem napojil na přepínač (zapnutí elektriky=svit kontrolek)

no a auto chcipne tak, že se vypne elektrika=čudl do polohy off :) ale bylo to jen hraní si, normál sem tam měl klíč na zámek volantu.....ale už mockrát sem si říkal jak by to vypadalo ,,vytuněně" mít to něco jako WRCéčka :D
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....