GalantWeb

nejede blinkr ale vystražné ok, pojistka taky ok....:/ OPRAVENO!!! :)

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
chlapi potřebuju help

blinkrová páčka neblinkruje....světla a dálkové jsou ok ale prostě nereaguje na zapnutí blinkru, dnes jsem dělal podsvětlení tlačítek včetně výstražáku ale to funguje ok a pojistka je taky ok....

osobně to typuju na špatné styky v páčce ale bojím se to případně rozdělat..
....a chci se zeptat krom pojistky u podběhu je tam ještě nějaké relé??

zkusil bych ho případně vyměnit než zkusím něco s tou páčkou, popřípadě můžete poradit????

díky moc
« Poslední změna: 13.08.2010 - 20:31:23 od trucker »
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Lades

spinac na varovky! na 99%. pokud jsi ho mel rozdelanej tak je to tim. je vcelku orisek poskladat ho zpatky tak jak byl a i pres to nemusi fungovat. nakonec sem kupoval z vrakacu za 2kila a po vymene se to zase rozbehlo. obvod pro normalni smerovky je totiz prave pres ten spinac i kdyz nevim proc tak blbe ale je to tak. dlouho me to trvalo nez jsem na to prisel...
Galant 98' 2.5 V6 AT kombi

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
aha, zajímavý, ale je daný v kupě jak byl origo  :undecided:

a jde to prozatimě obejít??? jako dal sem to do kupy že i čudl čudluje, a jediné co sem měl rozdělané tak sem vytáhl ten kus do kterého se zapojuje kabel a vytahl žarovičku....

kurňa to je zajebaný japonec....

no, tedy pokud by šel obejít byl bych rád...než seženu z blízkosti tady ten přepinač...

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
no tak sem to omrkl ale jako co tam bylo jsem dal zpět dokupy, ....jak bude chvilka tak to vyfotím a popíšu k tomu můj názor na ,,poskládání" bude to jednodušší než popisovat co sem kde udělal...

jo a je tam takový měděný plíšek z kterého vyčuhují 4 tykadla ale v tom plastu v čem to je tak je ještě jakási ploška asi ještě na propojení kontaktů...není to ta ploška  ,co dává elektriku do těch druhých plošek (co jsou na te kostce kam se picha přívodní kabel) která umožňuje použití blinkrů?????

Offline kenry

• VIP Group
Brzo zjistíš že Ti nebliká znova a než se s tim kakat koupíš na vrakáči za 3 kila jinej....během 4 let sem měnil jen jednou.. a jezdil sem po praze....
škoda octavia 2010 njn :-) viz FB
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....
parkovaní ale plato na odvoz nemám ...
přístup nonstop hlídaný...(Letňany - avia)

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
to jako mi cheš říct že ten pojebanej čudlík od varovek stojí 300?????????????? :evil:

Offline kenry

• VIP Group
to jako mi cheš říct že ten pojebanej čudlík od varovek stojí 300?????????????? :evil:

myslím celá ta levá páčka neřešil sem ten malinkej čumprlíček... jo jo celá ta páčka stojí 3oo,-
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
aha, tak s tou páčkou sem to plus mínuás počítal, ale jak se tu píše, zkusím ten čudl, jako všechno na páčce funguje a blinkr fungoval do doby než sem rozdělal tebn čudlík od varovek...tak se modlím aby to byl jen ten čudl...

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
takže dočasně sem to opravil tak, že jsem spojil dva káblíky co jdou do konektoru od čudlu varovek...

blinkr blinkruje a varovky mi sou zatím fuk, uvidím co udělá druhý čudl od varovek no...

al echci se ještě zeptat, když nhemám klíček v zapalování tak mi jdou zapnout světla a ne jenom obrysovky a dokonce i to blinkrování funguje bez klíčku....má to tak být nebo je někde něco špatně??? (osobně se mi za Bé zdá být pravděpodobnější...)

zkusím přiložit obrázek konektoru co se má propojit, do budoucna kdyby někdo měl podobný problém  :undecided:

(pro zachování dlouhodobosti je to uplé na uložto)
http://ulozto.cz/5565173/varovky.jpg

Offline Rob

• Hero Member
Nevím, jak to má být u tvýho,ale u mě u žraloka jdou blinkry až po klíčku, možná, žes něco šikovně propojil tak, že se ti i při zamknutým autě bude něčím vybíjet baterka.

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
no, možná tak ten blinkr ale světla jdou od začátku takto...a s blinkrem...uvidím zítra jestli se něco nevybíjí...ale myslím že by nemělo ...vybíejt by se to mělo, pokud by ty žárovky nějak svítili ne???

Offline Rob

• Hero Member
nemusí ti to zrovna vybíjet žárovky,které vidíš, ale třeba rádio, nebo i cívky,paliv. čerp. nebo něco, co okem nevidíš,ale třeba jen straším.

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
no, jenže zatím sem nepostřehl že by se baterka vybíjela, jen mě zaráží že to funguje bez klíčku no.... :undecided:

Offline Drak

to bude tím propojením misto spínače varovných světel. Varovný světla fungujou i bez klíčků v zapalování stejně jako parkovačky. Takže ted ti to i bez klíčků bliká a svítí...možna to bude i troubit a stírat :-)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline kenry

• VIP Group
Koukám že budeš šikula .... koukal sem na to schema na ulož to ....jen tak dál....za chvilku Ti to bude možná i lítat bez klíčku.... :roll: :-D :-D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
DRAK: jak jsem psal ty světla šli hned od doby co sem to koupil...ale ty blinkry budou asi tím propojením...

KENRY: a) to s tím šikulou, pokud to nemyslíš ironicky, tak jsem rád, i doma panuje nadšení že to funguje i když ne ,,správně"  :D...ale pokud to ironicky myslíš, já vím že nejsem dokonalý profík, ale jsem rád i když to funguje a je to jinak udělané než by mělo...:)

b) a to bez klíčku....už na jednom autě jsem to měl, a na dynamicovi tam jsem si zkoušel dělat start na čudl a fungovalo to dokonce....

Offline kenry

• VIP Group
DRAK: jak jsem psal ty světla šli hned od doby co sem to koupil...ale ty blinkry budou asi tím propojením...

KENRY: a) to s tím šikulou, pokud to nemyslíš ironicky, tak jsem rád, i doma panuje nadšení že to funguje i když ne ,,správně"  :D...ale pokud to ironicky myslíš, já vím že nejsem dokonalý profík, ale jsem rád i když to funguje a je to jinak udělané než by mělo...:)

b) a to bez klíčku....už na jednom autě jsem to měl, a na dynamicovi tam jsem si zkoušel dělat start na čudl a fungovalo to dokonce....

No hele přeber si to jak chceš .....
Co se týká schema tam sem fakt mimo mísu, ale  chápu že máš radost že Ti to maká....
Jestli je to ironie nebo ne ...? Já Ti ani nevim, já si rád rejpnu....ale nemyslím to zle.... :angel:
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
 ^_^ ne jako to je poslední dobou má reakce, tolik idiotů v mé blízkosti...to už člověk zmagoří a už neví co si má myslet....

a co se týče schéma že si mimo mísu...šak tam žádný schema není, jen jak vypadá konektor a zakroužkovány jsou dva piny co se propojí aby fachalo blinkrování...

a ano, mám radost že to jede, přeci jenom nejsem až takový profík a ani nejsem extra zručný ale mám radost když se mi něco povede :)...teď sem dělal podsvětlení přístrojovky modrýma ledkama a taky jsem šťastný jak blecha že to mám a že je to funkční...ovšem který trotl vymýšlel to uchycení přístrojovky...samotná práce byla lehká a byla za chvilku hotová ale namrdat zpět ty budíky...na tom sem ztratil dost nervů teda...

Offline kenry

• VIP Group
^_^ ne jako to je poslední dobou má reakce, tolik idiotů v mé blízkosti...to už člověk zmagoří a už neví co si má myslet....

a co se týče schéma že si mimo mísu...šak tam žádný schema není, jen jak vypadá konektor a zakroužkovány jsou dva piny co se propojí aby fachalo blinkrování...

a ano, mám radost že to jede, přeci jenom nejsem až takový profík a ani nejsem extra zručný ale mám radost když se mi něco povede :)...teď sem dělal podsvětlení přístrojovky modrýma ledkama a taky jsem šťastný jak blecha že to mám a že je to funkční...ovšem který trotl vymýšlel to uchycení přístrojovky...samotná práce byla lehká a byla za chvilku hotová ale namrdat zpět ty budíky...na tom sem ztratil dost nervů teda...

No vidi a na ty budíky bych si třeba netroufl.. i když diody mi celekm jdeou....
Budíky sem dělal s Drakem  ale byli koupený....z ebaye
Jen tak dál učenej z nebe nespad.... jen se v tom šťourej.... :-D
Pha 9 +420608968561
Když můžu, pomůžu....

Offline trucker

• Hero Member
    • mogulracingteam.ic.cz
no šťourám šťourám ale přiznám se, kolikrát co udělám jsou takové fušeřiny....

no ale vpodstatě od mala sem si zapojoval nějaké světýlka s přepínačem tak na autě mi diody taky celkem jdou i zapojení, jak jsem psal, zkoušel jsem (úspěšně) start čudlem....

teď mi zbývá nahradit nefunkční osvětlení kufru a udělat interiér plus mi zbývají dodělat dvě tlačítka, teď mi přišly diody za skvělou cenu takže už mám zase s čím dělat :D

no a pokud bys chtěl, mohl bych ti hodit foto jak to vypadá (ta přístrojovka) třebas do mojí galerky...ještě sem dal místo parkovaček bílé ledky a teď večer to vypadá skoro jak bílé xenony :D no a jinak klasické h4 sem vyměnil za tu s tím modrým sklem...takže už to nesvítí do klasické žluté barvy ale je to aspoň pro mě, pěknější a bělejší barva...:)