GalantWeb

veškeré ND z Galant 93-96 1,8i

Offline Loyd-Krismas

• Jr. Member
  • **
Prodám díly na Galanta V (1993-1996) motor 1,8. Pište co potřebujete.  :mellow:
« Poslední změna: 13.08.2010 - 19:15:38 od Loyd-Krismas »
Galant 1,8 GLSi 1995

Offline soptici76

• Newbie
  • *
čauky máš prosímtě tu krabičku na řidičových dveřích na ovládání oken?jaká by byla cena?díky

Offline Loyd-Krismas

• Jr. Member
  • **
čauky máš prosímtě tu krabičku na řidičových dveřích na ovládání oken?jaká by byla cena?díky

mám, cenu nabídni, nevim kolik zrovna tenhle díl stoji, nějak se domluvíme.  :mellow: :mellow:
Galant 1,8 GLSi 1995

Offline Loyd-Krismas

• Jr. Member
  • **
Mám ještě tyto díly: Jednotka klimatizace, rozdělovač, hydraulický brzdový modul, nádobka servo kapalina, hlavní brzdový válec, vrtule chlazení, ABS jednotka, airbag jednotka, anténa, lanko plynu, táhlo otvírání nádrže a kufru, palubka, airbag spolujezdce, ovládání topení, středový panel, sedadla, madlo ruční brzdy, chladič klimatizace, stropnice, blikač, světlo přední i zadní , budíky, pásy - asi jsem ještě na spoutu věcí zapomněl...  :D :D
Galant 1,8 GLSi 1995

Offline LivArt

sháním takový to tlačítko u dveří, co spíná světlo na stropě (pro dveře u řidiče), bylo by?

Offline Pepe

sháním takový to tlačítko u dveří, co spíná světlo na stropě (pro dveře u řidiče), bylo by?
Tam ten vypínač nemáš nebo nemá kontakt ?   Vyčistit a vyčistit i stloupek pod ním, musí být ukostřen . :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline LivArt

ono tam je, ale funguje tak nějak vesele... nebo spíš vůbec... Prostě když otevřu dveře, tak se mi nerozsvítí stropní světlo a třeba když jdu z auta pryč a nechám svítit světla, tak neřve (a na ostatní dveře to reaguje).

Offline Pepe

To je o čem jsem psal .   Sundej gumový sako, prostříknout kontaktolem a pořádně ukostřit .   :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Loyd-Krismas

• Jr. Member
  • **
ono tam je, ale funguje tak nějak vesele... nebo spíš vůbec... Prostě když otevřu dveře, tak se mi nerozsvítí stropní světlo a třeba když jdu z auta pryč a nechám svítit světla, tak neřve (a na ostatní dveře to reaguje).

Taky jsem to měl takhle a měnil jsem to. Tenhle díl tam bude mrknu na to a dám vědět.  :mellow:
Galant 1,8 GLSi 1995

Offline Loyd-Krismas

• Jr. Member
  • **

Offline Duni

presne jak psal pepe, taky mi to delalo... staci to jen vykuchat a cele vycistit...

Offline Howler

Offline joker87

• Jr. Member
  • **

Offline Loyd-Krismas

• Jr. Member
  • **
Jednotka klimatizace, rozdělovač, hydraulický brzdový modul, nádobka servo kapalina, hlavní brzdový válec, vrtule chlazení, ABS jednotka, airbag jednotka, anténa, lanko plynu, pedály, táhlo otvírání nádrže a kufru, palubka, airbag spolujezdce, ovládání topení, středový panel, sedadla, madlo ruční brzdy, chladič klimatizace, stropnice, blikač, světla zadní, přední mřížky, el. ovládání oken, budíky, ovládání topení, různé hadičky.... Prodám za Vaše ceny  :D -_-
Galant 1,8 GLSi 1995

Offline koubecx