GalantWeb

centrál a stahování okna

Offline soptici76

• Newbie
  • *
ahojky chtěl bych se zeptat jestli mi tedy můžete pomoci mám myšáka galant r.v1994 a ted mi nefunguje centrál a přestalo mi jít stahování okna u řidiče,centrál nejde ani klíčkem ani ovladačem jen se rozsvítí varovný světla a nic jinak ostatní okna fungují ale to u řidiče ne a centrál také ne neví někdo co s tím?díky za odpověd

Offline Duni

um ... zajimave .. okna mi taky nejdou ale jenom v zadu ... s elektronikou je docela zabava ... me se zase central, asi podle nalady, rozhoduje jestli nezavre dvere za ridicem nebo u ridicova spolujezdce ... rozdelaval jsem to cele uz nekolikrat, ale nikdy jsem tam na nic nenatrefil :/ snad budou vedet ostatni

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
ty, a nemůžeš tam mít někde nějak seklý káblík???

to mě u japonců sere že kolikrát je to v takové prkotině ale než se člověk k tomu dohrabe.....to jest cesta zdlouhavá a trnitá  :(

zkus to rozdělat ty dveře a projít holt kontakty a káblíky....teda, má rada resp můj postup tzv ,,how to na japonce "  ^_^ ^_^
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

um ... zajimave .. okna mi taky nejdou ale jenom v zadu ... s elektronikou je docela zabava ... me se zase central, asi podle nalady, rozhoduje jestli nezavre dvere za ridicem nebo u ridicova spolujezdce ... rozdelaval jsem to cele uz nekolikrat, ale nikdy jsem tam na nic nenatrefil :/ snad budou vedet ostatni
Utáhni motorky od centrálu, oni povolený špatně poznají, jestli jsou zavřený nebo ne...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline johny11

Měl jsem podobny problem,u ridice a spolujezdce jednou central na dalku zamkl a jednou nezamkl.Rozebral jsem to snad 20x a porad nic.Vyndal jsem tedy zamek se servomotorkem a cely rozebral,vycistil,namazal a zase nic.Ptal jsem se elektrikaře v práci a ten mi poradil vyndat odpor u servo moturku v zamku a bud vymenit,nebo proklemovat a pouzivat bez nej.Ten odpor nepropustí tolik štavy do servo mot. kolik je potřeba,pokud je vadný.Tak jsem ho vyhodil a od ty doby běhá v pohodě.  :mellow:

Offline Duni

Utáhni motorky od centrálu, oni povolený špatně poznají, jestli jsou zavřený nebo ne...
Diik za radu :) v zadu za ridicem to byl motorek :) utahl jsem sroubky (tam jak to tlaci na tahla) a je to v klidu, ale u spolujezdce nic :/ tam je to k sobe snad pribite a proste jedonu zamkne jednou ne .. mozna nekdy zkusim ten odpor jak psal Johny11..

Kazdopadne :) nechal jsem si delat dalkac a vznikl novy problem :D:) kdyz mi auto stalo pet dni aniz bych se ho dotkl tak jsem prisel s DO a chtel odemknout a auto zablikalo odemklo a hned zase zamklo ... nejakych 24 hodin to tak delalo porad ... jak pri zamykani tak pri odemykani pri pouziti DO.. klickem to slo normalne.