GalantWeb

Galant Dynamic4 na prodej + plno dilu

Offline spider44

Zdar, rozhodl jsem se prodat sveho Galanta 4X4,je to dynamic4 GTi,107Kw,najeto neco kolem 230 000,vsechno slape tak jak ma,je k tomu spousta nahradnich dilu,v lete delanej novej lak-cerna perlet se zlatym pigmenten,zahlazene originalni plastovani dveri)narazniky a kridlo v bile barve,bi-xenony,vse v elektrice,klima,Sparco skorepiny,tribodovy pas,motor po GO,vyvazovacky pryc,nejmensi kola ktere tam vejdou kvuli prednich brzd jsou 15",brzdove oblozeni na prednich brzdach schodne s PAJEREM,atd. vice info popripade fotky mozno poslat pres icq nebo mailem... je mi lito ho prodat ale musel jsem koupit nejaky kombi, Jen vážní zájemci prosím
pri rychlem jednani sleva i dohoda mozna.... realna cena je nyni kolem 35 - 40 tisic .

pri rychlem jednani pridam jako bonus jeste jednu prevodovky,rozvodovku a zadni diferencial,zadni poloosy,kapotu,dvere,original narazniky,jak predni tak zadni...a plno dalsich dílu..pripadny zajemce bude muset prijet s vozikem aby vsechny dily pobral
« Poslední změna: 08.09.2010 - 11:31:57 od spider44 »

Offline spider44

Myslite ze ho mam prodat na splatky? nemate nekdo nejakou smlouvu na takovej prodej abych mel jistotu ze dotycny bude platit a ze auto nezhuntuje a pak nevrati....mate nekdo nejaky zkusenosti ?

Offline dily.mitsubishi

• Full Member
Myslite ze ho mam prodat na splatky? nemate nekdo nejakou smlouvu na takovej prodej abych mel jistotu ze dotycny bude platit a ze auto nezhuntuje a pak nevrati....mate nekdo nejaky zkusenosti ?

ja mylsim, ze by jsi to nemel nechavat na splatky, muzes si to sice pojistit u natare, pravnika nejakou smlouvou, ale kdyz tp pak nedopadne, auto bude zhuntovany nebo naboreny a pan to nebude platit, je to naprd, prachy z nej treba dostanes, ale kdy a ty tahanice... ani kamosovi bych to nedal, bez penez a jeste takovy auto... Tech moc neni, ale myslim, ze kdyby jsi to dal do origo stavu, pekne to nafotil a dal na bazos a sbazar, proadas to o dost lip!!!

Offline Drak

At si dotyčný zařídí ůvěr nebo jinej splatkovej program a tobě da plnou částku. Jestli mu úvěr nedají, tak je to podezřelé a ty si můžeš pěkně naběhnout.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline tombik

Jojo, taky si říkám že pokud má pán třeba 10 tisíc tak není problém někde jinde sehnat 20 a pak je splácet. Tobě by měl dát plnou.

Offline Misak

Taky jsem dal kamosovi auto psany na me na splatky. Nikdy vice, ty nervy za to nestoji.
Mitsubishi Galant 1997 2.5 V6 24V 163HP AT

Mitsubishi Galant 1994 2.0 16V (prodano) & Mitsubishi Galant 1994 2.0 V6 24V (RIP)

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
Já bych to na splátky dal všema deseti. 8% úrok a podmínky jako u leasingu. Vyděláš na tom mnohem víc a když nebude platit tak dvě upomínky (za každou sankce 600 korun) a pak auto na podvalník a tradá domů. Takhle se vydělávaj love. Poraď se s právníkem
Radouš

Offline Loyd-Krismas

• Jr. Member
  • **
Já bych to na splátky dal všema deseti. 8% úrok a podmínky jako u leasingu. Vyděláš na tom mnohem víc a když nebude platit tak dvě upomínky (za každou sankce 600 korun) a pak auto na podvalník a tradá domů. Takhle se vydělávaj love. Poraď se s právníkem

Takhle jednoduchý to není, osobně bych se do toho při takovýhle částce nepouštěl, úvěr na 30tis. nabízí spousta institucí a co je doma to se počítá. :-)
Galant 1,8 GLSi 1995

Offline Radous

• Hero Member
je to jednoduchý. Akorát ty úroky musíš zdanit. Co je jednou podepsaný to platí. Když mu podepíše že mu za to dauto dá jeho vlastní barák tak mu ho musí dát a vyhrál by to bez problému i soudní cestou
Radouš

Offline Radous

• Hero Member
Navíc místo 30 000 za to dostane s úrokama třeba 45 000. Záleží na délce splácení
Radouš

Offline Ghost Buster

Navíc místo 30 000 za to dostane s úrokama třeba 45 000. Záleží na délce splácení

No sem asi trochu staromodni, ale tohle myšlení se mi vůbec nelíbí. Když si někdo kupuje auto za 30 000, tak nejspíš má celkem hluboko do kapsy, třeba jako já a pokud je to normální pracující člověk, tak by mě štvalo na někom takhle vydělat jen tím, že ho donutím k takovýmu navýšení, protože on třeba potřebuje nutně jezdit, tak na to kejvne...  :big grin:

Nemluvě, že dá tak 3000,- daň a 1000,- za přepis a evidenčku  -_-
« Poslední změna: 15.09.2010 - 20:28:12 od Ghost Buster »

Offline Radous

• Hero Member
Jenže když si vezme pujčku u banky tak zaplatí ještě víc. Spotřebitelský úvěr za 8% ti nikdo nedá. To dostaneš jen při leasingu nebo u účelového úvěru na auto. Puč si v bance a daj ti 17%. No myslím že 8% a 17% je docela rozdíl ne? Všichni koukaj kde by tě obraly o poslední korunu a ty jim chceš pomáhat? Něco jiného by bylo kdyby se kupující dostal do mizerné finanční situace nevlastní vinou. Třeba aktuální povodně
Radouš

Offline Pepe

:laugh:Bez peněz do hospody , taktéž když nemáš na afto -ojeté- nic nedostaneš . sorry, ale nejsem banka. :laugh: :mellow:
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Radous

• Hero Member
Prachy dělaj prachy a i ta banka nějak začínala. Tohle je náhodou hodně dobrej byznys :angel:
Radouš

Offline Pavelce

• Jr. Member
  • **
Jo jo , jak už bylo řečeno , v polovině splácení si to rozmyslí , nebo to naboří , začne se cukat , dělat problémy a i sebelepší smlouva nezajistí čestné chování a dát to potom k soudu ?    I   když dopadne soud ve prospěch prodávajícího , tak bych řek že ty 2 - 5 let soudních tahanic za to nestojí.    :big grin:

Škoda že ten Mišák není v origo stavu  :(    ,  to by stálo za hřích     :angel:

Offline spider44

takze jsem si pana co to che koupit trosku proveril dle jeho telefoniho cislo a vypada to ze je velice neseriozni,ma plno inzeratu ze koupi a nebo proda auta..ruzne typy,ruzne znacky..toto by nebylo nic neobvykleho..ale ma taky plno inzeratu ze potrebuje pujcit penize treba na smenku a ze banka mu bohuzel nepujci...takze sem se rozhodl ze micinka zustane doma pro nejakeho seriozniho zajemce.. i kdyz potrebuju ji nutne prodat protoze sam jsem ted v tezke financni situaci :-(

Offline spider44

pokud by mel nekdo o nej zajem tak neni problem nahodit origo predni naraznik a namontovat origo sedacky. vse je jen o domluve

Offline Radous

• Hero Member
kdyby si bydlel poblíž, možná bych ti dokázal pomoct z finanční krize i bez prodeje auta
Radouš

Offline Ghost Buster

takze jsem si pana co to che koupit trosku proveril dle jeho telefoniho cislo a vypada to ze je velice neseriozni,ma plno inzeratu ze koupi a nebo proda auta..ruzne typy,ruzne znacky..toto by nebylo nic neobvykleho..ale ma taky plno inzeratu ze potrebuje pujcit penize treba na smenku a ze banka mu bohuzel nepujci...takze sem se rozhodl ze micinka zustane doma pro nejakeho seriozniho zajemce.. i kdyz potrebuju ji nutne prodat protoze sam jsem ted v tezke financni situaci :-(

Tak v tom případě bych mu to neprodával vůbec  -_-

Offline Loyd-Krismas

• Jr. Member
  • **
pokud by mel nekdo o nej zajem tak neni problem nahodit origo predni naraznik a namontovat origo sedacky. vse je jen o domluve

Nafoť a rozhoď všude po netu, on se někdo někdo najde, určitě neprodávej na splátky, když sám potřebuješ peníze.
Galant 1,8 GLSi 1995