GalantWeb

Výměna karoserie

Offline Howler

Zdravím, jake mate zkušenosti s výměnou karoserie. Mam Galanta s 1.8 16v motorem a chci to dat na 2.0 V6 papiry, s tím že auto (karoserii) si nechám a zažadal jsem o výměnu karoserie v MitsubishiMotors v Praze. Poslal jsem vin obou aut, jedna se o liftbacky-Odpověd:  obě karoserie nejsou shodné a M Motors CZ nemůže vystavit potvrzení se souhlasem výměny. Ted nevím jak mam s tím nakladat, zda si sehnat štítky s Vin k těm papirum a natvrdo je tam navařit nebo co. Díky za každé info :'(

Offline Radous

• Hero Member
  • Nejlepší tuning je, když máš vše v pořádku :-)
jestli je můžeš sehnat tak to převař. To bude nejjednodužší
Radouš

Offline Pepe

Zdravím, jake mate zkušenosti s výměnou karoserie. Mam Galanta s 1.8 16v motorem a chci to dat na 2.0 V6 papiry, s tím že auto (karoserii) si nechám a zažadal jsem o výměnu karoserie v MitsubishiMotors v Praze. Poslal jsem vin obou aut, jedna se o liftbacky-Odpověd:  obě karoserie nejsou shodné a M Motors CZ nemůže vystavit potvrzení se souhlasem výměny. Ted nevím jak mam s tím nakladat, zda si sehnat štítky s Vin k těm papirum a natvrdo je tam navařit nebo co. Díky za každé info :'(
Protože chceš vsadit 1,8 do 2,0 litru, nechápu českého admina u MMC.cz proč nechce vystavit doklad o shodě :mad: . Všechny díly náprav a brzd jsou použitelné u VŠECH typů Galantů až k roku 2004- tedy do ukončení výroby . :mellow: Zabývat se výměnou kastle já- přehodím motor- případně s nápravnicí , převařím a vytmelím okolí VIN  a jedu  na STK  . -_-
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline LivArt

taková inspirace, kdybyste se někdo hodně nudil ^_^

(ano, je to 93-96)
« Poslední změna: 20.08.2011 - 10:59:26 od LivArt »

Offline Jindřišák

Taky jsme převařovali.. Měli jsme krásnou kastli bez VIN a druhou shnilou, tak jsme to poskládali a VINko jsme si nechali převařit od pána, co denně svaří, aby to nebylo poznat. Výhodou je, že u dodávek je to okolí vinka oplastovany, takže se nemusel brát moc velkej kus. Zavez to nějakymu profikovi a budeš spokojenej a auto pak i bez problému prodáš.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
tak vidím že nejen já si pohrávám s myšlenkou dát ,,delfínovi" tvář žraloka, já bych rád ale na svém sedanu...ale to je jedno....

před časem sem se tím taky zaobíral.....tedy udělal bych to převaření štítků....a udělal výmaz čísla motoru....případné přepsání barvy.....a šel pápá.....
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Rafik

tak vidím že nejen já si pohrávám s myšlenkou dát ,,delfínovi" tvář žraloka, já bych rád ale na svém sedanu...ale to je jedno....

před časem sem se tím taky zaobíral.....tedy udělal bych to převaření štítků....a udělal výmaz čísla motoru....případné přepsání barvy.....a šel pápá.....

Není lepší si dát auto spíš do pořádku než vymýšlet takové píčoviny? :laugh: Kromě toho, že mi se to nelíbí (žralok je hranatý, 7G je kulatý -> na fotce je předek hranatý, zadek kulatý...no comment). Je jednodušší si koupit celého žraloka v SE, než to shánět po dílech, což tak dělám já. Bude mě to stát nehorázný prachy (nárazník 3000, mřížka 1500, maska 1500, krytka 1000, mlhovky 5000 = 12tisíc, kromě toho jsou ty díly těžko dostupné) A to je jen předek..
« Poslední změna: 21.08.2011 - 12:29:42 od Rafik »
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline LivArt

Rafik: mno ale zas tak hrozný mi to nepřipadá, však pětkový bmw nebo céčkový mercedesy jsou taky kulatý s hranatým xichtem... Kurňa mně se to i líbí  :angel:
Jinak koukám, že ani v Polsku nejsou ty díly levnější, tak to už je špatný. Jsem si tam chtěl koupit potah na volant a on vyšel na stejný lováky tam i tady.