GalantWeb

7G Galant Liftback podvozek + náprava

Offline Roumen

• Newbie
  • *
Zdravím vás,

potřebuji vaši pomoc. Sháním prahy na 7G Galanta Liftback(r.v.1994). Koupil jsem si micku, ale bohužel, původní majitelé se o ní vůbec nestarali a nejspíš ji nechali dlouho stát, takže je vám asi jasné, jak se to podepsalo na prazích, podlaze a celkově spodku. Je to jedna velká koroze. Byl jsem u klempíře, který se zabývá i rekonstrukcí veteránů, jenže ten měl strach mícu zvednout na zvedáku. Řekl mi jen, že pokud chci "zrenovovat" micku a její podvozek, budu muset začít od prahů ať je se čeho chytit. Pokud víte o nějakém galantíkovi, který má prahy ještě v pořádku, dejte mi prosím vědět. Nebo pokud máte jiné řešení, jak zrekonstruovat tuto micku, pište prosím. Už padl návrh, že mám tuto mícu prodat a najít jinou, jenže problém je že tahle generace v liftbacku je skoro raritka, jak tak zjišťuji, proto jsem rád za každou pomoc. Dík všem.

Offline Howler

pokud je to fakt total zhnili, tak to nebudou jen prahy ale i vice dilu podvozku. Zase takova raritka to není aby jsi nic nenašel v liftbacku, stačí jen dobře hledat a možna najdeš zachovalý kousek v dobre cenové rela, řekněme do 30tis

Offline Roumen

• Newbie
  • *
No pravda, je to víc dílů, jak už jsem ti psal v mailu, je to celá zadní část podlahy, a zadní náprava přesněji ramena, nosník, stabilizační tyčky a všechno co tam vlastně může zkorodovat. Bude třeba vyměnit celou kastli.
Po tom bílem V6 jsem už koukal, ale právě té koroze se bojím, takže by to mohl byt skok z bahna do louže...